debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
День автомобіліста у Вінниці Назад

День автомобіліста у Вінниці На правах рекламы

Запрошуємо вінничан та гостей міста на святкування дня автомобіліста разом з родиною «Автомир», що пройде при підтримці AUTO.RIA.

Запрошуємо вінничан та гостей міста на святкування дня автомобіліста разом з родиною «Автомир». Проведіть найголовніше свято всіх автомолістів разом зі своєю родиною на території офіційних дилерів — компаніії «Автомир». Святкування Дня автомобіліста разом з «Автомир» — це гарантовано гарний настрій та позитивні емоції для всієї родини. Для затятих автомобілістів можливість пройти тест-драйв останніх моделей автомобілів Nissan, Kia, Mitsubishi, Hyundai, Citroen, Ford.

День автомобилиста

Наші чарівні жінки матимуть можливість ознайомитися з роботами художниці Вікторії Позднякової, фотографа Віктора Бондаря, нових колекцій одягу від Андре Тана, Ольги Радченко та Pierre Cardin. Дітей розважать аніматори-фіксики та велика ігрова зона. Фіналом свята стануть розіграші цінних призів від партнерів свята (комплекти зимової гуми Nokian Hakkapeliitta, автомобілні мастила Total), та головного призу - 25 000 гривень на обслуговування автомобіля на сервісних станціях родини Автомир.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми