debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Peugeot знижує ціни власних електромобілів в Україні Назад

Peugeot знижує ціни власних електромобілів в Україні

Імпортер заявив, що найближчим часом їх можна буде придбати з невеликою знижкою.

Як усі глобальні бренди нині, французська Peugeot активно розвиває лінійки електромобілів і вже може запропонувати такі авто у різних сегментах. На українському ринку електричні авто мають непоганий попит, тому до нас імпортери французького бренду постачають одразу декілька моделей «на батарейках».

Нові Peugeot e-2008. Що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Нові Peugeot e-2008. Що є на AUTO.RIA?
от 1 259 500 грн до 1 394 900 грн

Щойно український представник Peugeot повідомив про зниження вартості одразу двох електромобілів зі своєї лінійки: кросовера e-2008 та фургона e-Rifter. У нас обидві моделі пропонуються з 136-сильним двигуном, що розвиває 260 Н·м крутного моменту. Акумуляторна батарея у кросовера та фургона також однакова і має ємність 50 кВт·год. Але якщо електричний LCV може проїхати на ній до 285 кілометрів, то для паркетника заявлено пробіг у 330 кілометрів.

Peugeot e-2008


В Україні кросовер Peugeot e-2008 пропонують тільки в топовому виконанні GT, яке тепер оцінили у 1 259 500 гривень. За ці гроші можна придбати паркетник з адаптивним круїз-контролем, цифровою панеллю приладів з 3D ефектом, світлодіодними фарами та широким переліком різноманітних електронних асистентів.

Peugeot e-Rifter


Лінійка модифікацій фургона e-Rifter трохи ширша завдяки різноманітним кузовним модифікаціям. У нас ця модель представлена в стандартній версії L1 або модифікації з довшою колісною базою L2. Причому, для останньої можна замовити трирядний салон на 7 місць. Що ж до комплектації, то у нас ця модель представлена в доволі дорогій версії Allure (від 1 191 100 грн) з двозонним клімат-контролем, безключовим доступом та адаптивним дальнім світлом.

Скільки за новий Peugeot e-Rifter на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Скільки за новий Peugeot e-Rifter на AUTO.RIA?
от 1 243 209 грн до 1 291 620 грн

Імпортер Peugeot не повідомляє на яку кількість автомобілів пошириться акційна ціна, але вже відомо що їх частка буде обмеженою. Наразі кросовер Peugeot e-2008 і фургон e-Rifter можна знайти на складах та в салонах українських дилерів (і, звісно ж, на AUTO.RIA) у різних кольорах та виконаннях.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми