debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
До уваги водіїв: відтепер рух українськими дорогами відбувається без дороговказів Назад

До уваги водіїв: відтепер рух українськими дорогами відбувається без дороговказів

Як кожному потрапити у потрібне місце і не заблукати?

За ініціативи Укравтодору дорожні знаки з відстанню до населених пунктів, напрямами руху до них та номерами доріг демонтовані. Ненадовго – до настання нашої Перемоги. Такий крок здійснено аби окупантам було складніше орієнтуватися на незнайомій їм місцевості, адже більшість із них на території України вперше, а частина найманців-ординців, принаймні за словами чималої кількості затриманих та тих, що добровільно здалися у полон, направлена сюди нібито на «навчання».

У бронемашинах користуватися GPS-навігаторами неможливо, бо товста металева броня екранує сигнал з супутників (а ще й треба тямити, як ним користуватися). Крім того, як зазначено на сторінці Укравтодору - «у ворога жалюгідний зв’язок, вони не орієнтуються на місцевості. Давайте допоможемо їм потрапити прямісінько у пекло». З чим важко не погодитися.

Українські ж водії у своєму регіоні віднайдуть потрібний поворот без проблем, бо пам’ятають де він є, або ж можна користуватися звичайними навігаторами, чи навіть паперовими атласами доріг, у кого вони ще збереглися.

Заблудившемся наемникам из россии советуем сложить оружие и сдаваться в плен. Бегать по лесам – не лучшая затея. Смерть от голода, холода и страха слишком мучительная.

Слава Україні!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми