debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Динаміка українського авторинку. Тиждень тринадцятий Назад

Динаміка українського авторинку. Тиждень тринадцятий

Допомагаємо ЗСУ разом, нові, ще більші знижки на просування оголошень на AUTO.RIA, і, як завжди – найсвіжіші статистичні дані, динаміка цін на ринку, найпопулярніші у пошуку моделі, та підбірка найдорожчих легковиків, проданих цього тижня.

Допомога ЗСУ

Невеликий внесок кожного з нас здатен зробити велику справу – допомогти нашим Захисникам отримати так потрібні їм автомобілі. Для цього на AUTO.RIA створено окремий розділ, де можна долучитися до збору коштів на автівки для ЗСУ.

Наприклад, зараз триває збір на пікап для танкового батальйону, котрий боронить Бахмут. Зовсім трохи – і черговий «оркодав» відправиться на фронт. Звісно, як і завжди, все перевірено – лише офіційні запити від ЗСУ та звіти про передані військовим машини.

Зробити свій внесок


Активність авторинку

Минулого тижня спостерігалось незначне зниження активності потенційних покупців щодо переглядів пропозицій з автомобілями. Цього ж тижня маємо дещо менший пік на вихідних (коли зазвичай відбувається найбільше переглядів пропозицій про продаж), але помітно вищу активність впродовж робочої частини тижня. Тож наразі загальні темпи авторинку залишаються сталими, з незначними коливаннями.


Цінова картина вторинного авторинку

Про основні терміни та принципи, за якими визначаються ті чи інші показники, котрі присутні на слайді у даному розділі, можна дізнатися за цим посиланням.

Калькулятор цін на авто

Тринадцятий тиждень не приніс надто багато змін щодо середніх цін у досліджуваних нами сегментах українського ринку. З важливого – продовжують дорожчати легковики з роком випуску від 2015, через слабке поповнення ринку «дилерськими» авто (тими, котрі раніше були продані новими), та малі обсяги імпорту. Також поступово зростає середня ціна на автівки зі США. Причини схожі: збільшення цін на їхнє доставлення, зменшення вибору та підвищення фінальних ставок на аукціонах.


Які моделі легковиків шукають найчастіше на AUTO.RIA?

Список найпопулярніших у пошуку моделей продовжує залишатися без істотних змін, що свідчить про сталість уподобань українських покупців щодо вибору окремих моделей легкових авто з пробігом.


Найдорожчі авто, продані цього тижня на AUTO.RIA

Цього разу у верхньому ціновому сегменті нашого ринку відбулося деяке зниження умовного «середнього чека», й усі авто, котрі потрапили на слайд 13 тижня, мають ціну нижчу за $100 тисяч. Хоча, в окремі періоди бували підбірки з автівками зі ще меншими цінами. Цікаво, що бракнуло лише одного кросовера від Audi, щоб увесь слайд дістався лише легковикам з емблемою з чотирьох кілець.

Найдорожчі авто на AUTO.RIA


Нове на AUTO.RIA

Подешевшало! Що? – Просування оголошень за допомогою «ТОПів». Не для всіх, та все ж для чималої частини автовласників, які продають автівки з вказаним VIN-кодом ціною до $3000. Тож відтепер виділити свою пропозицію поміж інших (щоб вона була на якомога вищому місці серед подібних) стало дешевше. Наскільки? Ось – усі зміни на слайді:

Продати авто на AUTO.RIA


Цікавитесь реаліями нашого авторинку, й бажаєте регулярно дізнаватися про те, які моделі найпопулярніші, як змінюються ціни, інтереси покупців та про актуальні тренди – підписуйтесь на пріоритетне отримання новин від AUTO.RIA за допомогою зручного для вас каналу, й не пропустите жодного важливого повідомлення!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми