debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Ford Kuga позбавили дизельних моторів. Коли чекати в Україні? Назад

Оновлений Ford Kuga позбавили дизельних моторів. Коли чекати в Україні?

Модель вже доступна в європейських конфігураторах, а “живі” автомобілі мають з'явитись найближчим часом.

Європейський офіс компанії Ford раніше заявляв про масштабну модернізацією своєї лінійки, внаслідок якої низку відомих нам моделей мають замінити нові електромобілі. Саме це стало однією з причин того, що третя генерація кросовера Ford Kuga затрималась на ринку, а замість зміни поколінь був представлений рестайлінговий паркетник, який отримав доволі істотні зміни.

Що вибрати? Порівнюємо кросовери Ford Kuga та Hyundai Tucson

Наймасштабніші нововведення можна помітити на передній частині автомобіля. Як і деякі його конкуренти, оновлена Kuga отримала широку смугу ходових вогнів, яка поєднує передні фари, а фальшрадіаторна решітка трохи змінила форму і була перенесена майже впритул до капота. Що ж до головної оптики, то вона тут зовсім інша і більше схожа на фари Mustang Mach E.

В інтер'єрі найочевиднішим нововведенням стало нове покоління мультимедійної системи SYNC 4 з великим тачскріном на 13,2 дюйма. У Ford запевняють, що вона має не тільки кращий вигляд, а й вдвічі потужніше «залізо», завдяки чому підтримуватиме бездротове підключення додатків Apple CarPlay та Android Auto. Примітно, що навіть з таким величезним екраном у Ford вирішили не відмовлятись від окремого модуля керування «кліматом» і залишили його з механічними кнопками.

Тест-драйв Ford Kuga FHEV: виріс, але не подорослішав

Ще декілька років тому Ford Kuga почав позбавлятись дизельних агрегатів, а вже цього року з лінійки двигунів зник останній із них. Тепер європейцям запропонують обрати між стандартним 1,5-літровим EcoBoost на 150 к.с. та 240 Н·м крутного моменту і декількома гібридними установками.

Бензоелектричний гібрид з 2,5-літровим “атмосферником”, що нещодавно побував у нас на тесті, залишився в гаммі, але якщо раніше він мав 190 кінських сил, то надалі його потужність зменшать до 180 к.с. на моноприводній версії та до 183 к.с. на автомобілях с приводом на всі колеса. Найдорожчою модифікацією буде плагін-гібрид з акумуляторною батареєю на 14,4 кВт·год і сумарною віддачею у 243 кінські сили. При повністю зарядженому акумуляторі такий кросовер долатиме близько 70 кілометрів виключно на електричній тязі, а до 100 км/год він розганятиметься приблизно за 7,3 секунди.

Які Ford Kuga доступні в Україні?
Предложение о продаже
Які Ford Kuga доступні в Україні?
от 1 130 000 грн до 1 950 000 грн

Що ж до ціни, то після рестайлінгу базовий кросовер на деяких європейських ринках подорожчав майже на 10%. Наприклад, у німецькому конфігураторі найдоступнішою версією тепер стала Kuga в комплектації Titanium, яку оцінили у 39 950 євро. Для порівняння, за найдоступніший Peugeot 3008 там попросять від 39 250 євро, а базовий Tiguan оцінили у 36 600. Втім, навряд чи зараз варто робити висновки, спираючись на досвід європейських ринків: за нашими даними оновлений Ford Kuga прибуде до України ще до початку літа.

Отзывы о Ford Kuga

137 место
Отлично
336 отзывов
4.4
137 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.5
  • Надежность
    4.3
  • Комфорт
    4.4
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.7

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Ford Kuga

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми