debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У пошуках «Бандеромобіля»: Snatch Land Rover Defender. ВІДЕО Назад

У пошуках «Бандеромобіля»: Snatch Land Rover Defender. ВІДЕО

Разом з українським автожурналістом та відеоблогером Сергієм Волощенком AUTO.RIA розповідає про броньований Land Rover Defender, на якому наші хлопці з підрозділів ЗСУ з’являтимуться там де потрібно у слушну мить.

Днями ми вже розповідали вам про походження слова «Бандеромобіль» та одноіменний проєкт українського автожурналіста й відеоблогера Сергія Волощенка, який збирає кошти на відновлення високомобільної техніки для українських воїнів. Ми в AUTO.RIA зробили власний внесок у цю справу, а тепер пропонуємо вам подивитися друге відео з нашого спільного циклу.

Долучаймось до пошуків «Бандеромобіля»! ВІДЕО

Минулого разу до блогу Сернія Волощенка та майстерні автоентузіастів потрапили дві підбитих ворожих бронемашини КамАЗ 53949 «Тайфун» К 4x4, з яких українські механіки зроблять цілком боєздатну «одиницю». Сьогодні ж героєм відео стане Land Rover Defender 110 на прізвисько Snatch, пригнаний до України волонтерами.

Чим він цікавий? Насамперед захищеним композитною бронею кузовом від NP Aerospace, здатним витримати обстріл боєприпасами калібру 5,45 та 7,62. Звісно цей «Ленді» вже підтоптаний, однак завдяки хазяйновитому зберіганню має непоганий стан, який українські майстри неодмінно доведуть до бойового.

Зазначимо, що на меті журналіста не просто хайп на роботі волонтерів: Сергій Волощенко та його блог допомагають збирати гроші, які дадуть механікам змогу якнайкраще підготувати машину для плідної та безвідмовної служби в лавах Збройних сил України.

AUTO.RIA вже робить власний внесок, — долучайтесь і ви: реквізити для збору коштів вказані тут — на сторінці відео (тисніть «Більше»). Допоможемо разом зібрати кошти для ентузіастів, які відновлюють техніку для ЗСУ!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми