debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Технічне обслуговування Renault Назад

Технічне обслуговування Renault На правах рекламы

Знижки на запчастини для регулярного ТО до 25%

В період з 15 січня по 10 березня 2024 року для всіх автомобілів в незалежно від віку діють знижки на запчастини для регулярного ТО:

  • до 25% на:
  • фільтри повітряні, салону, паливні,
  • ремені ГРМ та додаткового обладнання,
  • охолоджуючі та гальмівні рідини,
  • свічки запалювання та інші.
  • до 10%1 на роботи із встановлення акційних запчастин.

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а ще й вигідне1!

Переваги регулярного технічного обслуговування Renault:

  • Повна діагностика автомобіля включає 29 операцій та 87 точок контролю.
  • Досвідчені фахівці, які працюють саме з цією моделлю авто.
  • Заміна тільки на оригінальні запчастини з гарантією 1 рік: на запчастини та роботи.
  • Ніяких прихованих і нав'язаних послуг.
ТО 1 ТО 2 Велике ТО
Діагностика автомобіля у 87 точках контролю, заміна оливи двигуна з фільтром оливи, заміна повітряного фільтра та фільтра салону ТО 1 + заміна паливного дизельного фільтра/заміна свічок запалювання ТО 2 + заміна ременів ГРМ та додаткового обладнення із роликами

Вартість технічного обслуговування (ТО) для деяких автомобілів4:

Модель ТО 1 ТО 2 Велике ТО
Logan/Sandero II 1.0л B4D бензин від 3 485 грн від 3 975 грн від 6 210 грн
Logan/Sandero II 0.9л H4B бензин від 3 700 грн від 5 270 грн від 8 800 грн
Logan/Sandero II 1.5л K9K дизель від 3 985 грн від 5 665 грн від 12 845 грн
Duster II 1.5л K9K дизель від 3 985 грн від 5 670 грн від 12 195 грн
Duster II 1.6л H4M бензин від 3 725 грн від 5 005 грн від 6 130 грн
Megane III 1.5л K9K дизель від 4 415 грн від 5 960 грн від 13 250 грн

Розрахувати вартість ТО

1Під вигодою/знижкою/спеціальний мається на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на оливи двигуна. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua
Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

2На період Акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:
• для постгарантійних легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 350 грн з ПДВ;
• для постгарантійних автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 400 грн з ПДВ.
Роботи по заміні оливи двигуна включають злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість послуги зі зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, про яку дилер зобов'язаний попередити учасника акції до початку виконання робіт.

3Вказані ціни є рекомендованими й можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. До вказаної вартості включено акційну вартість робіт по заміні оливи для постгарантійних автомобілів, акційну вартість оливи двигуна Motrio, фільтра Value+ та ущільнюючого кільця зливної пробки. Для отримання інформації по остаточній ціні звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні. Рекомендовані роздрібні ціни вказані станом на 15.01.2024.

4Ціна включає вартість заміни відповідних запасних частин та робіт з їх встановлення для вказаної моделі, розрахована на підставі рекомендованої акційної вартості запчастин та робіт в офіційного дилера Renault в м.Вінниця. Встановлену дилером звичайну вартість запчастин та робіт та акційну вартість дізнавайтесь в обраного дилера.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.
Кількість акційних запчастин обмежена.
Пропозиція діє з 15.01.2024 до 10.03.2024р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми