debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Підготуйте свій Renault до зими Назад

Підготуйте свій Renault до зими На правах рекламы

До 20% вигоди на обслуговування гальмівної системи та системи запалювання із 16 жовтня до 10 грудня 2023 року.

Діагностика

Діагностика гальмівної системи за спеціальною ціною від 300 гривень1

Діагностика включає:

  • візуальний огляд гальмівної системи (гальмівних шлангів, супортів, дисків, колодок),
  • перевірка товщини гальмівних дисків та колодок спеціальним інструментом
  • опитування ЕБУ ABS та ESP,
  • перевірку рівня та щільності гальмівної рідини.

Гальмівна система

Вигідна2 пропозиція на заміну деталей гальмівної системи!

  • до 20% знижки2 на запасні частини*,
  • до 10% знижки2 на роботи по їх заміні.

*Гальмівні диски та колодки, гальмівні барабани, гальмівні циліндри, гальмівні троси, сайлентблоки, втулки, супорти гальмівні, гальмівні рідини.

Система запалювання

Вигідна2 пропозиція на заміну деталей системи запалювання!

  • до 20% знижки2 на акумуляторні батареї,
  • до 20% знижки2 на свічки запалювання,
  • до 20% знижки2 на свічки розжарення
  • до 10% знижки2 на роботи по їх заміні.

1Під спеціальною рекомендованою ціною діагностики гальмівної системи автомобілів Renault будь-якої моделі мається на увазі рекомендована ціна від 300 грн з ПДВ,

1Вказана акційна/спеціальна ціна діагностики гальмівної системи автомобілів Renault є рекомендованою на період дії акції та включає візуальний огляд гальмівної системи (гальмівних шлангів, супортів, дисків, колодок), перевірку товщини гальмівних дисків та колодок спеціальним інструментом, опитування ЕБУ ABS та ESP, перевірку рівня та щільності гальмівної рідини. Спеціальна ціна на діагностику діє за умови виконання заміни запчастин за результатами діагностики в офіційній дилерській мережі Renault.

2Під вигодою/знижкою мається на увазі знижки до 20% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини гальмівної системи та системи запалювання автомобілів Renault /Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни. Знижки на запчастини надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: https://www.parts.renault.ua/

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Кількість акційних запчастин обмежена.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми