debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Компанія ViDi презентує нову програму ViDi Select Назад

Компанія ViDi презентує нову програму ViDi Select На правах рекламы

Що таке ViDi Select? Це спеціальна програма, яка орієнтована на людей, що вже є власниками авто чи хочуть придбати офіційний та доглянутий автомобіль.

Ця програма дає рішення для двох категорій людей: і тим, хто хоче вигідно та швидко оновити свій автомобіль, і тим, хто хоче придбати надійний та перевірений автомобіль з невеликим пробігом.

До першої категорії відносяться ті клієнти, що уважно ставляться до свого авто, обслуговують його згідно вимог виробника і в той же час, бажають оновлювати автомобіль частіше, ніж раз на п’ять років та не більше 100 тис. км пробігу – (саме такі умови повинні бути виконані, щоб стати учасником програми ViDi Select). Власники таких авто мають повне право, щоб їх автомобіль було оцінено за справедливою ціною, яку йому і запропонують за програмою ViDi Select.

До другої категорії клієнтів відносяться ті, що бажають обрати автомобіль з підтвердженим пробігом, -  хочуть бути впевнені, що автомобіль є офіційним та близьким за технічним станом до нового авто, не має історії суттєвих пошкоджень у ДТП, є доглянутим та безпечним..

І, що важливо - не має жодної потреби в ньому щось робити, доводити до ладу, тощо.

Як же скористатися програмою VіDі Select?
Це дуже легко!

Для того щоб оцінити свій поточний автомобіль потрібно зайти на веб-сайт будь якого дилерського центру ViDi та скористатись автоматичним калькулятором розрахунку вартості вашого поточного авто. Онлайн калькулятор аналізує наявні пропозиції по аналогічних авто в інтернеті, що виставлені на продаж, а також враховує дослідження групи ViDi.

Після того, як ви отримали оцінку та знаєте орієнтовну вартість вашого автомобіля, готові до наступних кроків – домовляєтесь з консультантом, що вас супроводжує, про зручний час візиту до дилерського центру з метою огляду та діагностики. Після цього ціна може залишитись незмінною, або бути скоригованою в більший чи менший бік, у залежності від технічного стану авто. Все логічно: чим кращий стан автомобіля – тим вища його ціна.

І це майже все - після огляду та діагностики, дилерський центр ViDi підтверджує остаточну ціну викупу вашого авто, і а найприємніша мить – ви обираєте на якому авто ви хочете поїхати, врегульовуєте різницю (доплата, чи навіть отримати гроші, якщо нове авто виходить більш дешевим за ваше попереднє) і насолоджуватись новою автівкою.

Вам не потрібно їхати в сервісний центр, зустрічатись з покупцями тощо. Ви приїхали на автомобілі до дилера, узгодили всі деталі та поїхали уже на новому авто у власних справах.

Вірно кажуть: ViDi Select – прозоро, вигідно, швидко!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми