debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Завітайте на знайомство з новим Nissan Qashqai Назад

Завітайте на знайомство з новим Nissan Qashqai На правах рекламы

Серед Клієнтів ТОВ "Кий Авто Груп", які укладуть контракт з 09.02.2022 р. по 28.02.2022 р. на покупку автомобіля Qashqai, буде розіграно автосигналізацію Starline S96BTV2 GSM.

Шановні клієнти! 

Запрошуємо до Кий Авто на випробування абсолютно нового кросовера Nissan Qashqai. 

Модель пропонує нове бачення дизайну кросовера з мускулястими пропорціями, палітрою насичених кольорів, що включає пропоновані як опція двоколірні варіанти. 

В Україну Qashqai постачається з інноваційним потужним бензиновим двигуном DIG-T об'ємом 1.3л потужністю 130 к.с. або 150 к.с. Варто зауважити, що показники ефективності нового двигуна значно вищі у порівнянні з двох літровим бензиновим двигуном Nissan Qashqai попереднього покоління.

Серед клієнтів ТОВ "Кий Авто Груп", які укладуть контракт з 09.02 по 28.02 на покупку автомобіля Qashqai, буде розіграно автосигналізацію Starline S96BTV2 GSM*!

Якщо Ви або Ваші найближчі родичі є власниками автомобіля Nissan, то при покупці нового Nissan Qashqai Ви можете отримати:

  • 3% знижки від рекомендованої ціни нового Nissan Qashqai**
  • процентна ставка на 2% нижче спеціальних річних ставок за програмою Nissan Financial Services.

*Участь у розіграші приймають всі клієнти ТОВ «Кий Авто Груп», які уклали контракт з 09.02 по 28.02.22 на покупку автомобіля Nissan Qashqai. Розіграш «Автосигналізації Starline S96BTV2 GSM» відбудеться шляхом жеребкування карток у лототроні під час прямої трансляції у www.instagram.com/kiyauto/. Умови розіграшу та термін Акції можуть бути змінені. 

*Наведені умови розповсюджуються на всі комплектації, окрім комплектації Visia, не враховуючи вартість фарби металік, комплекту килимків та набору автомобіліста. Детальніше про програму лояльності.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми