debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
День народження ВІДІ Кузовний сервіс! Назад

День народження ВІДІ Кузовний сервіс! На правах рекламы

Компанія VIDI є лідером автомобільного ринку України. Це стало можливим завдяки постійному вдосконаленню процесів, впровадженню інновацій та роботі з голосом клієнта.

1 лютого 2021 року була офіційно зареєстрована юридична назва

нового бізнес-напрямку  - «ВІДІ Кузовний сервіс».

Тому сьогодні ми святкуємо свій перший День Народження!

Перевагами «ВІДІ Кузовний сервіс» стало те, що у підрозділі з'явилась окрема комфортна зона обслуговування клієнтів, спростились внутрішні процеси, що  дало змогу надавати клієнтам сервіс вищої якості та значно скоротилися терміни відновлювального ремонту – К2К (від ключів до ключів).   

Як зазначив директор «ВІДІ Кузовний сервіс» Кирило Суботін: «Відтепер VIDI має можливість надавати широкий спектр послуг із кузовного сервісу незалежно від бренду.

Також значно спростилися внутрішні процеси кузовного сервісу, та, як наслідок, терміни кузовного ремонту. 

Довідково. Група VIDI є сімейним бізнесом родини Джуринських. Її кінцевими власниками є громадяни України, брати Віталій та Олег Джуринські. 

VIDI, представляючи у якості офіційного дилера 18 всесвітньо відомих автомобільних та 2 мотоциклетних бренди, є лідером роздрібного автомобільного ринку України та займає за підсумками минулого року 7,4% автомобільного ринку України, 16% ринку Києва та Київської області. 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми