debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Зіркова презентація нового Range Rover у Києві Назад

Зіркова презентація нового Range Rover у Києві На правах рекламы

Range Rover змінює концепцію розкоші та тепер пропонує кожному новому власнику ще більше вишуканості, ще більший вибір опцій та комфорт, а також ще більше можливостей для персоналізації, ніж будь-коли.
Акции от автосалону JAGUAR LAND ROVER КИЇВ АЕРОПОРТ Киев вул. Київська, 45 (Бориспільське шосе) Сайт салону

Київ, 1 грудня 2021 р. – захоплення, подив, естетична насолода та розкішний автомобіль, в рамках всеукраїнської презентації нового Land Rover Range Rover пройшов закритий захід для зіркових гостей та представників шоу-бізнесу в Україні.

Розуміння розкоші постійно змінюється – і сьогодні, після майже двох років пандемії, більше, ніж будь-коли. Сьогодні справжня розкіш дедалі частіше визначається як вираження власної ідентичності та індивідуальності.

П'яте покоління британського розкішного позашляховика Range Rover змінює концепцію розкоші та тепер пропонує кожному новому власнику ще більше вишуканості, ще більший вибір опцій та комфорт, а також ще більше можливостей для персоналізації, ніж будь-коли.

Вечірка стала нагодою для Land Rover зібрати друзів бренду та давніх амбасадорів, таких як Горбунов Юрій, Катерина Осадча, Тіна Кароль, Potap (Олексій Потапенко) та інших, для ближчого знайомства.

За додатковою інформацією звертайтеся до офіційного дилера Land Rover Київ Аеропорт на Бориспільському шосе.

Відео

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми