#russiaIsATerroristState
Вернуться к результатам поиска

Салон Автосалон Renault на Хмельницького

1 из 11
2 из 11
3 из 11
4 из 11
5 из 11
6 из 11
7 из 11
8 из 11
9 из 11
10 из 11
11 из 11
Запись на СТО
Львов , вул. Б. Хмельницького, 228

Детальная информация об автосалоне Автосалон Renault на Хмельницького

ТзОВ «Ю.Р.К.» офіційний дилер Renault у Львівській області, знаходиться за адресою м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 228 та пропонує клієнтам повний спектр послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів марки Renault.
ТзОВ «Ю.Р.К.» є одним з лідерів автомобільного ринку у Львівській області і приділяє пильну увагу розвитку свого бренду, пропонуючи покупцям кращі умови придбання та обслуговування автомобілів.
Дилерський центр загальною площею 2200 м2 створений за концепцією 3S - sales, service, stock - і об'єднує на одній території продажу автомобілів, сервіс і склад запчастин. ТзОВ «Ю.Р.К.» здійснює продаж усієї модельної лінійки нових Renault, продаж автомобілів з пробігом, аксесуарів і оригінальних запчастин, гарантійне і післягарантійне обслуговування, кузовний ремонт та фарбування автомобілів, надаючи, таким чином, повний спектр необхідних клієнту послуг в одному місці.
Площа автоцентру дозволяє експонувати одночасно усю модельну лінійку автомобілів, серед яких - такі флагмани продажів, як Renault Logan, Renault Fluence, Renault Duster, Renault Sandero та інші. Покупці можуть отримати кваліфіковану консультацію по кожній з представлених моделей, а також - випробувати автомобіль під час тест-драйву. Менеджери з продажу, які пройшли навчання-в компанії «Рено Україна», - завжди готові запропонувати допомогу у виборі автомобіля, підборі аксесуарів, запропонують оптимальні варіанти фінансування. До уваги клієнтів - кредитна програма Renault Finance і лізингова програма Renault Leasing.
Великий вибір моделей, привабливі ціни, вигідні умови кредитування і страхування, постійне впровадження нових технологій в обслуговування клієнтів - «Ю.Р.К.» задовольнить побажання навіть найвимогливіших клієнтів. Наявність зони відпочинку і кафе обладнаних TV та безкоштовним wi-fi, дозволяє покупцям приємно і з користю провести час в очікуванні оформлення покупки.
Автосалон належить до концептуальних центрів Renault. Корпоративні стандарти Renault суворо витримані у всіх аспектах діяльності автоцентру-від дизайну шоу-румів до рівня якості обслуговування.Renault Pro +: з турботою про Ваш бізнес

СТО от Салона
Б. Хмельницького. 228

Автосалоны с похожим модельным рядом

Другие автосалоны Украины на AUTO.RIA