1 из 2

Отзыв о Skoda Superb 2013

Семья
Лифтбек Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Автомат Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
3-5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция

Отзыв

Superb , 2013 року , 2.0 тді + ДСГ6. На цю машинку я пересів із 508 Пежо, через обмін. На Пежо запав власник Superb, а я хотів нових вражень, тому погодився.
Підвіска: Машина попалася на Пакеті . Погані дороги. Кліренс - дуже достойний, достатній для любої поганої дороги та бордюру. Відносно звичайної підвіски вона таки трохи твердіша, особливо це чути на дорозі із камінцями, але на дорозі із гармошками, стиками, хвильками ППД просто супер пролітає без всяких. На таких дорогах деколи народ дивується, я можу їхати 100-120, але підвіска спокійно це дає, не клює, не брякає. На добрій дорозі як і всі ВАГи дороги тримається, їде чітко та хватко. Гарно показує себе на слизькій дорозі, тому, що база досить довга. Диски були 16- на них досить комфортно і шини не такі дорогі.
Двигун: Сам 2.0 тді нормальний німецький трудяга, але любитель доброго масла. Порада не експериментувати із цим, лити тільки з допуском ВАГ.
Коробка: ДСГ ,замінив масло на новеньке, провів адаптацію після старого власника, і все ок ,чітко та тихенько собі переключає. В місті по рекомендаціях на спорт режимі саме то, без ривків 1-2, траса звичайний режим. Тобто до коробки треба особливого підходу, і вона буде служити надійно.
З плюсів , вірніше особливостей прикольний багажник із 2 положеннями, багато місця в салоні ззаду, сам салончик симпатичний, не такий "офісний"-як у Пасата, ну і зручний та просторий.
Дизайн: авто хоч із 13 року - але ще старий дизайн , тільки нова ручка КПП. Вже з кінця 13 року поправили фари та задні ліхтарі. Найкраще дивиться у білому та чорному кольорах , ще гарна срібляста. Моя ж біла. Машина дійсно вийшла достойна у чехів, строга та красива.



Другие отзывы Skoda Superb

Отзыв о Skoda superb 2017 года
Оценка 5 из 5
Отзыв о Skoda superb 2006 года
Оценка 4.6 из 5
Отзыв о Skoda superb 2006 года
Оценка 5 из 5

Отзывы о моделях Skoda


Отзывы о Шкода СуперБ по годам

Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватись сайтом
Детальніше →