дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция
95 тыс.км 9 л / 100 км Путешествия
Перед тим як купляти начитався відгуків про прокрутку вкладишів та кап.ремонт двигуна.
Вирішив дослідити це питання. Коротше в Америці відсоток браку був на рівні 10.5% від всієї кількості проданих машин, а це менше ніж у конкурентів.
Після 17 року брак пофіксили тож проблема вирішилася, і данних про масовий капремонт двигуна я не знайшов.
Тепер з приводу машини. Середня витрата пального в мене місто 11 траса 7л/100. Для такого корабля вважаю класний результат.
Готуйтеся до того що вона жре мастило. Я купив з пробігом 75к, і вже тоді доливав. Коли купую 5 літрів мастила, одразу після заміни заливаю приблизно 4,5 л, і потім просто доливаю 0.5 протягом 8 тисяч і цієї 5 літрової пляшки вистачає від заміни до заміни.
В мене мінімальна комплектація, але є планшет з Ейпл/Андроід карплей.
Машина не низька, за рік нічого окрім мастила не міняв.
Машиною дуже задоволений, оглядовість, простота керування все супер. В мене це 7 машина і є з чим порівнювати. Їздили на ній в Європу родиною, багажник вмістив чотири валізи та купу пляжних речей.
Одним словом беріть і не пожалкуєте.
Тарас Шевченко01 октября 2025
Смотреть еще 135 отзывов о Kia Optima →