Перший повністю електричний Alfa Romeo представили офіційно

Окрім батарейкових версій, кросовер також отримав гібридну модифікацію.

Alfa Romeo Смотреть 376 предложений →

Компанія Alfa Romeo нарешті представила найменшу та одну з найочікуваніших своїх сучасних моделей. Кросовер Milano багато разів можна було побачити на шпигунських фотознімках, але італійці все ж змогли зробити її дизайн сюрпризом, чого не можна сказати про техніку нової моделі.

В основі нової моделі закладено платформу Stellantis, що використовується в Fiat 600 і Jeep Avenger, який незабаром має прибути до України. Таким чином, це буде дуже компактний кросовер, менший за Stelvio та Tonale. З довжиною у 4170 мм і шириною у 1780 мм це типовий B-SUV. Для порівняння, новий Milano буде приблизно на 13,5 сантиметрів коротший за Peugeot 2008.

В плані дизайну “Альфа” буде помітно відрізнятись від своїх співплатформенників і візуально виділятиметься своїм спортивним силуетом і агресивними формами. Передня частина тут насичена складним рельєфом, а щоб додати автомобілю агресивності італійці використовують чорні вставки, які імітують великі повітрозабірники.

Щоб додати агресії своєму авто в Alfa Romeo вирішили згладити лінію даху яка плавно спадає до задніх ліхтарів. Кут спадання тут не такий великий, щоб називати Milano купеподібним паркетником, але все ж він виглядає спортивніше за стандартні кросовери, а підкреслює весь силует так званий “хвіст камма”, який відсилає новинку до відомої Giulia TZ.

Інтер’єр Alfa Romeo Milano набагато спокійніший ніж те що можна побачити ззовні. В цілому, це досить типовий для сучасних авто салон з двома 10,25-дюймовими екранами панелі приладів і мультимедійної установки, але зі своєю унікальною графікою і спортивними сидіннями, оздобленими алькантарою в дорогих версіях, або тканиною у найдоступніших.

Лінійка модифікацій новинки включатиме три версії. Найдорожчою версією мають стати електричні кросовери Ellettrica Veloce з одним 240-сильним двигуном, який передає весь момент на передні колеса. Такий самий агрегат ми зможемо побачити на Abarth 600e і Lancia Ypsilon HF, але для них поки не заявлено диференціал Torsen з самоблокуванням.

Шасі найспортивнішої версії передбачає занижену на 25 мм підвіску з жорсткішими стабілізаторами поперечної стійкості та продуктивнішими гальмами. Наприклад, спереду тут будуть використовуватись чотирьохпоршневі моноблочні супорти та гальмівні диски з діаметром 380 міліметрів.

Стандартна Ellettrica буде пропонуватись з точно таким же 154-сильним мотором, який заявлено для українського Jeep Avenger. Такі автомобілі мають отримати компактну літій-іонну батарею на 54 кВт·год, якої за обіцянками Stellantis має вистачити приблизно на 410 кілометрів пробігу.

Ну і для тих, хто ще не готовий повністю перейти на електричну тягу італійці підготували гібридний Alfa Romeo Milano Ibrida з двигуном внутрішнього згоряння. У такого автомобіля не буде переднього багажника, а на його місці буде встановлено 134-сильний 1,2-літровий турбомотор, який працюватиме з 28-сильним електромотором, що інтегровано в 6-діапазонний преселективний “робот”. А ось простої бензиновою версії для Milano не передбачено, як і модифікацій з механічною трансмісією.

Предложение о продаже
Нові запальні Alfa Romeo: що є на AUTO.RIA?
от 1 895 000 грн до 4 263 000 грн

Вже на презентації в Alfa Romeo озвучили що на найбільших європейських ринках за Milano будуть просити від 30 тисяч євро. Першою в Старому Світі має з'явитись батарейкова Ellettrica, яку обіцяють представити на початку цього літа, а ось гібридна Ibrida з'явиться в автосалонах тільки наступного року.

Новые авто Итальянские автомобили Электромобили
Темы:
Alfa Romeo Alfa Romeo Milano
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →