Скільки гривень за новий кросовер DS 7?

2023-06-22 10:28

На нашому ринку автомобіль пропонуватимуть у двох багатих комплектаціях з турбодизелем або підзарядним гібридом на повному приводі.

DS 7 Смотреть 10 предложений →

Український представник групи Stelalntis повідомив про старт продажів оновленого кросовера DS 7, презентованого ще наприкінці минулого літа. Про зміни зовнішності та інтер’єру, передбачені рестайлінгом, ми детально розповідали в одній з попередніх публікацій, тож сьогодні сконцентруємо увагу на версіях, які вже можна замовити в салонах місцевих дилерів марки DS.

Вибір силових агрегатів на українському ринку представлений двома варіантами. Перший — турбодизель 1.5 BlueHDI потужністю 130 к.с. - постачається у парі з класичним 8-ступеневим «автоматом» і має привод на передні колеса. Споживання пального автомобілем з таким двигуном становить 5,6 л на 100 км у змішаному циклі.

Альтернативний варіант — підзарядний гібрид PHEV 1.6 300 4x4 з 1,6-літровим бензиновим турбодвигуном та двома електромоторами, які обертають передні та задні колеса. Потужність версії DS 7 PHEV сягає 300 к.с., а наявність акумулятора на 14,2 кВт·год. забезпечує кросовер запасом ходу на електриці в межах 60-80 кілометрів.

Окрім вибору двигунів новий DS 7 пропонує й вибір однієї з двох щедро обладнаних комплектацій: версія Rivoli серед іншого передбачає наявність пакета «Безпека» з функціями автоматичного гальмування в міському трафіку, моніторинг «сліпих зон», утримування у смузі руху, двозонний клімат-контроль, камеру заднього виду, мультимедійну систему DS IRIS з 12-дюймовим дисплеєм та 12,3-дюймову цифрову панель приладів, оздоблення сидінь якісною чорною шкірою, адаптивні фари DS Pixel LED Vision, 19-дюймові легкосплавні диски тощо.

«Старший» варіант Opera додає до згаданого обладнання пакет «Безпека PLUS» з адаптивним круїз-контролем, камери панорамного огляду, електричне регулювання нахилу спинки заднього ряду сидінь, передні крісла з масажем та вентиляцією, оздоблення салону шкірою Nappa, панорамний зсувний дах та інше.

Нарешті, про вартість: новий DS 7 із турбодизелем у комплектації Rivoli стартує з 1 450 400 гривень, тим часом як топова комплектація Opera встановлює нижню межу ціни на рівні 1 653 500 грн. Повноприводний підзарядний гібрид передбачувано дорожчий: у комплектації Rivoli такий кросовер коштує щонайменше 2 338 800 гривень, а за машину в «максималці» Opera доведеться заплатити на істотні 333 тисячі більше: 2 672 400 грн.

Зацікавились новим DS 7?

Варто визнати, що завдяки поєднанню силових агрегатів, багатого оснащення та вартості обидві версії нового DS 7 будуть певною мірою ексклюзивними на українському ринку. Втім, у бюджет на купівлю турбодизельного варіанта французького преміуму вписуються нові Mazda CX-5, Nissan X-Trail, Volkswagen Tiguan, електричний MG Marvel R тощо. Маючи ж на руках досить грошей для купівлі гібридного повноприводного DS 7 PHEV можна придивлятись і до Volvo XC60 чи навіть XC90, 306-сильного Toyota RAV 4 PHEV або електричних Mercedes-Benz EQC та Hyundai Ioniq 5.

Новые авто Новинки Кроссовер Французские автомобили
Темы:
История марки DS DS 7
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →