19 відгуків про Volkswagen Golf VI 2010 року

Мої відгуки →
4.4 Відмінно
дизайн кузова, якість збірки, витрати палива, гальма, керованість, шумоізоляція
динаміка, коробка передач, вартість обслуговування
127 тис.км 6 л / 100 км Поїздки в місті
  • 3 Надійність
  • 4 Ціна
Владел гольф 6 1.6 дизель, 2010 года. Купил на пробеге 107 тыс км, был официал, я 2 владелец. Проехал 20тыс км, в основном в городе на работу и с работы, коробка дсг 7 сухая. Из плюсов это маленький расход топлива, прям реально маленький. В Киеве зимой с огромными пробками и климатом , расход был 6-6.5 литров. Летом меньше 6 .по трассе можно было уложить в 3.5 литра. Из минусов коробка.... Менял мехатроник. И слабоватый двигатель, быстро привыкаешь , в идеале взять 2.0 дизель хотябы с мокрой дсг.
Сергей Приходько03 квітня 2023

5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
об`єм багажника
200 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Мій гольф був в ідеальному стані. З класним двигуном 1.6 дизель. Проблеми були тільки з тим що не вистачало опцій через бідну комплектацію.
Денис Андрійович Шепшелей13 грудня 2021

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, шумоізоляція
вартість обслуговування, ціна
252 тис.км 7 л / 100 км Сім'я
  • 4 Ціна
Наша перша машина. Купували для сім\'ї. Як для мене, водія без стажу, машини дуже цікава й хороша. Двигуна 1.6 вистачає для траси По трасі витрати десь 4.8-5л/100. По місту можна і в 6-7л/100 вкластися. Коробка працює добре, dq-200, проблем не маю. Простору в салоні достатньо. Величезний багажник. Для подорожей саме то. Як на мене, то шумоізоляція в нормі. Навіть без музики шум не напрягає при поїздці. Якщо недостатньо шумоізоляції, то можна навалити музики та проблема відпаде. А от вартість обслуговування іноді дивує. Якщо обслуговуватись у ділера, то це просто жах, а не ціни на запчастини. По якості збірки, то навіть за стільки років в салоні нічого не скрипить і не шумить. Машиною дуже задоволені!
Дмитро17 жовтня 2021

4.6 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, коробка передач, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
об`єм багажника
140 тис.км 7.5 л / 100 км Поїздки в місті
  • 4 Ціна
Ідеальне авто для регулярного використання як для використання в комерційних чи таксі - так і сімейного авто. Ідеальне поєднання комфорту дизайну надійності та дешевої вартості обслуговування... Мотор tsi економний і в той самий час динамічний. Але головне дивитись за станом ланцюга часто розтягування його на 60000, а не на 100000 як по регламенту. Якісне пальне треба заправляти. І треба завжди при паркуванні класти на ручний тормоз - не залишати на передачі!!! Бо навіть при маленькому уклоні дороги, може перескочити ланцюг. Це приведе від просто заміни ланцюга-до повного ремонту двигуна і заміни клапанів зігнутих....Як вже пощастить. На ринку ця модель завжди тримає ціну і попит. Купивши її й рік користування продати її можна за ту ж суму. Рекомендую це авто тим хто хоче повсякденне авто і дивиться за своєчасне обслуговування розхідників. Свого гольфа продав, хочу спробувати дизель 2.0. Кажуть що це найкращий двигун на теперішній час ринку. Це мій 7 автомобіль і скажу зі свого досвіду. Тепер машини роблять не інженери, а маркетологи! Якби був новенький 124 чи Нісан кінця 80-х і так далі... І було за ту суму нове авто ВМВ чи не важливо! Ви, думаю, знаєте яке я би купив авто з цих двох варіантів! Дякую що почитали. Бажаю вам, щоб на сто ходили в рік один раз, а на приємні поїздки чи подорожі кожні вихідні.
Ваня Пупена11 жовтня 2021

4.4 Відмінно
дорожній просвіт, вартість обслуговування, ціна
212 тис.км 6 л / 100 км Сім'я
  • 4 Надійність
  • 3 Ціна
Управляемость великолепная, в багажник влазит два велика на 29х колесах, обслуживание значительно дороже, чем мой предыдущий авто - Шкода Фабия, но и значительно лучше просто во всём. При покупке вкинул новую ходовую, ремни, помпа, ролики, масла и фильтра и последующие пару лет только замена масла
Денис Богуш01 травня 2021

5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, керованість, ціна
173 тис.км 5.3 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Отличное комбо! Обладает набором всех необходимых качеств и функций для комфортного использования в повседневной жизни. Качественная сборка, отличная управляемость и маневренность при небольшом расходе. Отличная вместительность несмотря на относительно небольшие габариты.
Владимир28 грудня 2020

5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
188 тис.км 8 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Автомобиль приносил только радость.Очень не прихотливый надёжный двигатель САХА 1,4 турбо 122 лошадки. Динамичное авто с экономным расходом. Хорошее антикоррозийное покрытие.Ходовая часть не подводила ни разу. Двигатель вообще вечный, главное менять масло как положено ну и цепь по регламенту и все! Вообще не зря же говорят что гольф неубиваемое авто.За время пользования авто СТО НЕ ВИДЕЛА!
Андрей27 грудня 2020

4.6 Відмінно
дорожній просвіт, об`єм багажника, гальма, ціна
Поїздки в місті
  • 4 Ціна
Для міста чудова. Так щоб на роботу їздити. Якщо любите активний відпочинок то машинка в цьому плані не практична. Мені була вона дуже зручна динамічна та економна. Але на жаль маленька
Pasha13 червня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція
дорожній просвіт, ціна
Сім'я
  • 4 Ціна
Golf Variant 1.6D,10р., пригнав із Німеччини в 17 році для батька інваліда в село. З пробігом в 220 т. працює як нова без проблем і заморочок. Раз на рік міняли масло і заливали хороше д/п. М\'яка ходова, хороша динаміка, при швидкості 60 -4 л/100км. Потужний кондиціонер допомагає в спеку, а підігрів сидінь нагріє спину в холод коли двигун іще не нагрівся. Дуже радує діток панорамний дах з люком в який можна повністю висунутись. Міська автівка з низьким кліренсом та величезним салоном, для поля і ґрунтовки з ямами не підійде.. На трасі їде 192 км/ год, усі американці без прошивки відсікаються на 160 км...
Николай12 липня 2020

4.6 Відмінно
якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
Сім'я
  • 5 Ціна
Отличный автомобиль, просторный, удобный, экономичный. Даже не хочу сравнивать с японцами и корейцами. Следующий автомобиль буду брать Гольф 7
Константин07 липня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, простір салону, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт, об`єм багажника
Подорожі
  • 4 Ціна
З атмосферним мотором 2.5 і звичайним АКПП гідротрансформатором машина має хорошу динаміку, прискорення, помірний розхід і дуже хорошу надійність на відмінну від dsg і турбових моторів тих років. Відмінна керованість та шумоізоляція як для даного класу авто.
Андрій21 квітня 2020

шумоізоляція
Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Отличный экономный автомобиль. Мягкий компактный. Дешевый в обслуге На капитальный ремонт не давал
Александр Андреевич Пацкан03 березня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт
177 тис.км 6.5 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Дуже економічний і практичний в місті, автомобіль взагалі для сім\'ї відмінний
Володимир18 лютого 2020

Перший власник 151 тис.км 6.5 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Автомобиль хороший,без единого подкраса, очень хороший и лёгкий в управлении, комплектация максимальная и очень хорошая
Сергей04 лютого 2020

5.0 Відмінно
динаміка, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Перший власник 167 тис.км 5 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Краще машини немає 2,0 сила 1,6 то ровер Різниця в розході біля літри але кайф рідний від машини
Святослав31 січня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна
динаміка, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, шумоізоляція
190 тис.км 6.5 л / 100 км Подорожі
  • 5 Ціна
Авто хорошего СРЕДНГО класса. Недостаточная шумоизоляция и проблемы со скрипами дверей в арках. Это проблема 5 и 6 Гольфов - стирается краска на углах дверей и на кузове в районе сгиба задних дверей. Так же проблема с навесом бамперов - облущивается краска в местах касания и стыках на арках. Ходовая сбитая что отлично для управляемости, но жестковато для комфорта. Постоянно вылетают тяги стабилизаторов сзади. Типтрон требует регулярной профилактики - если делать каждые 100тыс то вопросов нет. Двигатель дизель приемистый. Для 1,6 разгон за 13с до 100 км/ч приемлемый. Машина отлично себя показывает на скорости 160 с расходом 6,6 литра в смешанном. По эргономике все достаточно удобно. Из ОГРОМНОГО плюса - можно самостоятельно добавлять ли менять оборудование за небольшие деньги, т.к. сейчас китайцы делают оооочень неплохие вещи, порой даже лучше оригинала, поэтому можно брать простую версию и пичковать максимально. Проехали всю Европу - нареканий на машину нет, расход по Европе меньше = порядка 5,2. Это максимально взвешенный и сбалансированный вариант как для семьи и езде по городу, так и для трассы. Если нужна динамика - берем ДИЗЕЛЬ 2.0
Юрий17 жовтня 2019

дизайн кузова
Перший власник 249 тис.км 5 л / 100 км Сім'я
  • 4 Надійність
  • 4 Ціна
10 з 12 !!! сімейний, економний, комфортний і любить далекі відстані, легко керований
Андрій26 вересня 2018

дорожній просвіт, шумоізоляція
Перший власник 177 тис.км 5.5 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Сімейна хороша машина! Очень качественный, мощный и надёжный автомобиль. Расход топлива в среднем 5-6 литров зимой
Микола Гнідан16 лютого 2018

4.6 Відмінно
Комфорт, экономичность, вместительность, комплектация.
Низкая - европейская версия
175 тис.км 6 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
супер авто. Флагман в своем классе. Сочетание двигателя и коробки просто идеальное. Советую.
Artem09 листопада 2017

Відгуки про Фольксваген Гольф 6 по рокам

2012 (23) 2011 (21) 2010 (19) 2013 (9) 2009 (4) 2000 (1)

Відгуки про моделі Volkswagen