17 відгуків про Skoda Octavia Tour від перших власників

Мої відгуки →
5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Перший власник 246 тис.км 10 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
За 246000 км с машиной ничего существенного не произошло. Ходовая просто супер. Мотор не делали, масло не кушал. Багажник как у универсала. Просто супер. Машина радовала. Один единственный момент это механическая коробка передач, пересел на автомат.
Даниил22 червня 2021

Перший власник 267 тис.км Поїздки в місті
  • 3 Ціна
Шкода Октавия - это надежный, недорогой в обслуживании и экономный по расходу автомобиль как для далеких поездок, так и для передвижения по городу. Двигатель 1.6 MPI - один из самых надежных двигателей. За 2-3 года использования авто я менял только расходники. Стоит газовая установка 4 поколения, берет 8 литров газа по трассе и 10 в городе. Ходовая хорошо выдерживает наши дороги.
Сергей30 березня 2021
Дивитись ще 271 відгук про Skoda Octavia Tour →

дизайн кузова, динаміка, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна
дорожній просвіт, якість матеріалів, гальма, шумоізоляція
Перший власник 280 тис.км 10 л / 100 км Сім'я
4.0 Добре
  • 5 Ціна
Класний сімейний авто , з великим багажником і потужним двигуном. По трасі авто почувається доволі впевнено, і з адекватним розхідом палива .
Игорь02 березня 2021

4.8 Відмінно
динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
Перший власник 170 тис.км 8 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Дуже добре та надійне авто. За 13 років нарікань на нього немає. Великий та міський багажник. високий кліренс, за рахунком якого він не боїться бездоріжжя..... Для сім\'ї — авто на всі примхи життя.
Ярослав17 грудня 2020
Дивитись ще 271 відгук про Skoda Octavia Tour →

динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна, шумоізоляція
дизайн кузова, дорожній просвіт, простір салону, гальма
Перший власник Сім'я
3.8 Добре
  • 3 Надійність
  • 5 Ціна
Добре авто, але роки беруть своє, болячка, корозія крила на стику з порогом. В обслуговуванні копійки, але на жаль, вік вимагає регулярної уваги ! У 2000-х це напевно не авто, в бомба.
Тарас21 червня 2020

4.2 Відмінно
Перший власник 167 тис.км 6 л / 100 км Сім'я
4.2 Відмінно
  • 5 Ціна
Пропоную до вашої уваги надзвичайно економічний та надійний автомобіль марки Skoda Octavia Tour, пригнаний з Германії і повністю розмитнений. Пригнаний 02.06.2020. Оснащений двигуном 1.6MPi бензин 75 kw 4-ох циліндровим ! Модельний рік 2010. Рік випуску 2009 36 неділя. А саме головне, стан автомобіля як у нового, куплений за кордоном в першого власника ! Обслуговувалась включно в Офіціала !!! Дійсно колекційне авто, яке вартує вашої уваги ! Всі скла рідні Два комплекті резіни, два ключі. Авто оснащено мультимедійною системою, повним бортовим комп\'ютером, електро- стіклопідйомники, підігрів дзеркал, кондиціонер. Не потребує абсолютно ніяких вкладень, На всі питання відповім через телефон!
вадім18 липня 2020
Дивитись ще 271 відгук про Skoda Octavia Tour →

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
якість матеріалів
Перший власник 167 тис.км 6.5 л / 100 км Поїздки в місті
4.0 Добре
  • 5 Ціна
Пропоную до вашої уваги надзвичайно економічний та надійний автомобіль марки Skoda Octavia Tour ,пригнаний з Германії і повністю розмитнений. Пригнаний 02.06.2020. Оснащений двигуном 1.6MPi бензин 75 kw 4-ох циліндровим ! Модельний рік 2010. Рік випуску 2009 36 неділя. А саме головне , стан автомобіля як у нового , куплений за кордоном в першого власника ! Обслуговувалась включно в Офіціала !!! Дійсно колекційне авто , яке вартує вашої уваги ! Всі стекла рідні! Два комплекті резини , два ключі. Авто оснащено мультимедійною системою, повним бортовим комп\'ютером,,електростіклопідйомники, підігрів дзеркал, кондиціонер. Не потребує абсолютно ніяких вкладень, ! На всі питання відповім по телефону!
ВАДІМ11 липня 2020

Перший власник 160 тис.км 7 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Економний та надійний автомобіль.Проста ходова, невибагливий мотор.Газ 8-10 л.
Вадим10 травня 2020

4.4 Відмінно
дизайн кузова, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, керованість, ціна, шумоізоляція
Перший власник 270 тис.км 10 л / 100 км Сім'я
  • 4 Ціна
Хороше, надійне авто, не дороге в обслуговуванні. Рекомендую Шкоду для наших доріг
Володимир03 березня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, вартість обслуговування, ціна
витрати палива
Перший власник 240 тис.км 10 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Цей автомобіл з простим двигуном один і шість ,дуже надійний мотор але не економний і не є потужним а просто чуть не міліонік!!!рекомендую
Сергій09 лютого 2020

4.4 Відмінно
дизайн кузова, якість матеріалів, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, керованість, ціна
витрати палива
Перший власник 252 тис.км 10 л / 100 км Подорожі
  • 5 Ціна
Все понравилось. Расход топлива великоват если сравнить с современной Октавией. Надежный, хорошо управляемый автомобиль.
Богдан 29 січня 2020

простір салону, шумоізоляція
Перший власник 147 тис.км 8 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Шикарна машина Skoda тримає і буде тримати марку!!!! Тепере хочу взяти a 7...думаю не пожалію...
Nazar15 жовтня 2019

5.0 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
простір салону
Перший власник
  • 5 Ціна
Автомобиль очень надежный, комфортный, экономичный, а главное вместителен
Дмитрий19 січня 2019

шумоізоляція
Перший власник 999 тис.км 5 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Надежный автомобиль. Лучший в своем класе. Экономный. Дешовый в обслуживании.
Михаил04 червня 2018

простір салону
Перший власник 500 тис.км 7 л / 100 км Комерційні перевезення
  • 5 Ціна
Являлся владельцем всех Октавий. ТУР самая надежная и управляемая с мотором 1.8Турбо. Мотор 1.6 и 2.0 слабы и не очень интересны. Турбированный мотор превращает машину в Самолёт на трассе. В машине Один минус- место сзади для пассажиров. Как для работы и дальние поездки для командировок и поездок с семьей если сзади Дети то нормально. Взрослому человеку сзади будет немного тесновато. Ходовая Крепкая если стоит пакет Плоха Дорога и колеса не перекачаны- ямы пролетает нормально. Главное не перекачивать колеса. Качаю на всех легковых 1.9 с радиусом и колёсами 195#65R15. И Ходовая целая и резина не пробитая. Наехал более 450 тыс. Сейчас ежу на Октавий 2018 г тоже турбированной. Управляемость чуть хуже чем на ТУРе. По управляемости с мотором 1.8 Т- нет равных по динамике. Зря ее сняли с производства. Лучше бы Ланосы сняли а Туры оставили. Купил бы ещё пару таких на работу.
Имя не указано17 березня 2018

4.6 Відмінно
надежный и доступный в обслуживании автомобиль, комфортный для семьи и работы, найти на вторичном рынке не так просто, а значит народ его эксплуатирует не один год. у самого была машина в семье 13 лет
Минусы можно найти в любой машине, но я не буду этого делать потому что Шкод было много недавно проданная была 13 лет. И сейчас Шкода.
Перший власник 2000 тис.км 8 л / 100 км Поїздки в місті
  • 4 Ціна
Автомобилей марки Шкода в моей эксплуатации было 4 и сейчас 5. Выбираю эту марку из за надежности и доступной цене на обслуживание. Достаточно экономичный автомобиль (8- 8,5 л расход в городе) Для тех кто экономит на топливе, можно лить 92 бензин. Едет машина хорошо, двигатель 1,6 достаточно простой и не требует особого внимания, кроме регаментных работ. В семье было 3 Октавии подряд ( 1,6 Чешка еще, 1,8 турбо автомат и 1,6 укр.сборки -это 13 лет была в семье).Думаю это хороший показатель если челолвек доверяет постоянно одной марке. Были в свое время и фольксагены и Форды и Ситроены и БМВ и Жигули и даже Таврия. Сейчас в семье опять шкоды 2 маленькие ФАБИИ с двигателем 1,4)самый надежный))) 2011 и 2013 годов. На одной стоит газ и это первый опыт с эксплуатацией газа. Скажу, мне нравиться и динамика машины и расход -8,2 л газа по городу то есть 1 грн км. на второй нет пока,но появится потому как при езде в 100 км в день установка отбивается за полгода. Расход бензина на Фабии 6-6,5 л по городу. Нравится вся линейка Шкод, пока не изучен новый внедорожник. Но все впереди. А и еще, показателем надежности машины является то, как она потом продается- так вот, хорошая шкода не стоит в продаже долго))) Всем добра
Евгений15 листопада 2017
Дивитись ще 271 відгук про Skoda Octavia Tour →

Пройшло 10 років сумісного життя, і я ні разу не пожалкував, про свій вибір!
відсутні
Перший власник 200 тис.км 4.2 л / 100 км Сім'я
3.4 Добре
  • 3 Керування
  • 3 Ціна
Машина для бідних. Убити не можливо. Заправляти потрібно дуже рідко. Рекомендую.
Саша12 листопада 2017

Відгуки про Шкода Октавія Тур по рокам