3 відгука про Mercedes-Benz C 200 від перших власників

Мої відгуки →
4.4 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, витрати палива, гальма, керованість, шумоізоляція
дорожній просвіт, простір салону, вартість обслуговування, ціна
Перший власник 220 тис.км 5 л / 100 км Подорожі
4.4 Відмінно
  • 5 Керування
  • 3 Ціна
Авто має гарний вигляд, комфортне в салоні, економне по витраті пального на 100км. Витрати на щорічне ТО в межах норми, не є дорогим. Від 3000 до 5000 грн. А от ремонт авто обходиться дуже дорого. Ремонтував мотор. Вартість ремонту із матеріалами становила 2500 доларів.
Василь13 жовтня 2020

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
простір салону, витрати палива
Перший власник 105 тис.км 15 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Керування
  • 5 Ціна
Комплектация : "Sport Edition" , лучшее что может быть в такой мешке, после с55 . 1.8 Бензина хватает, но почти , хотелось бы 2.0 - 2.5 Коробка просто бомба, ловит на спорт режиме мельчайшее движение... Понравилось все, но года берут свое, с машиной ничего плохого не случилось, но надо бы менять на что то поновее. Стоимость регулярного ТО : 5.000 - 10.000 грн. 8л. Моторного масла каждый раз. Колодки, датчики в колодки. Масло для АКПП. Расходники , лампочки и т.д.
Андрей Сергеевич05 листопада 2019

4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт
Перший власник 446 тис.км 8 л / 100 км Сім'я
  • 4 Керування
  • 5 Ціна
Машина бомба. Гораздо лучше чем наши. Качество очень классное авто.
Дима08 серпня 2018

Відгуки про Мерседес-Бенц C 200 по рокам