3 отзыва о Citroen Berlingo пасс. 2016 года

динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза, управляемость
Семья
за рік використання зрозумів, що зробив помилку, а саме взяв Євро-6. із нашим пальним усі оці "навороти" довго не ходять. прийшлось міняти і насос із баком для адблю і форсунку, але воно все одно виходить із ладу якщо машина постійно їздить а не стоїть для поїздки у вихідний. хоча заправлявся дизелем тільки на дорогих заправках.
Alex13 сентября 2022
Смотреть еще 149 отзывов о Citroen Berlingo пасс. →

коробка передач, объем багажника, простор салона, тормоза
Авто володію уже 3 міс.В цілому задоволений, але є деякі нюанси. Авто бізнесмен в якого купляв авто дуже завіряв що це оригінальний пасажир і скидати ціну не хотів. Хоча таки дуже маленьку суму вступив. За цей час вияснилося що не працює лампочка в задньому ліхтарі. Коли почали міняти, виявилося що вона тільки згоріла, а ще й провід був перерізаний. Після ремонту тепер все працює. А от у багажнику знайшов для автокомпресора розетку, але вона, виявилося не робочою: до неї взагалі не була підведена проводка. Це так працюють бізнесмени у Бродах. Хто буде купляти авто дивіться і перевіряйте добре щоб не потрапити в подібну халепу.
Alex18 апреля 2021
Смотреть еще 149 отзывов о Citroen Berlingo пасс. →

дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, шумоизоляция
123 тыс.км 5.5 л / 100 км Семья
Авто взяв для сім\'ї і для роботи. Поки що дуже задоволений. Середній розхід 5,5-л/100км. двигун 1,6BlueHDI потужний 120-к.с. і коробка 6-ступенева. Брав без панорамного даху, для мене вона не актуальна. По нашім дорогам іде відмінно. Перед цим був Pegout 5008 2010-р. то на ньому підвіска гупала і їхати було не комфортно.
Alex12 февраля 2021

Отзывы о Ситроен Берлинго пассажирский по годам