Вітаю! Мене звати Сергій. Вже більше 5 років я працюю з Авторіа та допомагаю клієнтам обирати надійні автомобілі. Звертайтеся, і я знайду авто, яке відповідатиме вашим вимогам. Гарантую чесність, професійність та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Land Rover Discovery Sport 2016
I поколение • 2.0TD4 MT (180 к.с.) 7s
21 700 $ • 901 418 грн
210 тыс. км
Дизель
Автомат
Бердичев, Житомирская обл.
Авто пригнане зі Швейцарії!!! В ідеальному стані Весь у рідній фарбі Повністю обслужений Всі чеки, заказ-наряди присутні Все працює ідеально Сама-сама максимальна комплектація Два комплекти гуми Більш детальна інформація по телефону Власник
2 дня назад
Opel Astra 2010
IV поколение/J
6 499 $ • 270 033 грн
192 тыс. км
Дизель
Ручная / Механика
Бердичев, Житомирская обл.
Вперше на AUTO.RIA
Стан авто ідеальне (без перебільшень)!!! Один власник в Україні! Візуально у дуже гарному стані (пошкоджень немає) Технічно абсолютно без зауважень Кондиціонер робочий Салон збережений (як новий) плюс оригінальні чохли Два комплекти НОВОЇ гуми(2022р) Два комплекти дисків Два комплекти ключів Два комплекти ковриків Повністю обслужена (заміна мастила і всіх фільтрів) Нове щеплення в зборі Нові передні стійки Нові тормозні диски з колодками і багато - багато чого було замінено Грошей в автомобіль ніколи не шкодували Причина продажу (купили новий авто) Власник по техпаспорту Якщо зацікавила: ТЕЛЕФОНУЙТЕ, приїзжайте і купуйте гарний, доглянутий автомобіль!!! Про ціну звичайно що домовимся!!!
13 дней назад
Про продавец Сергій Вараниця
Профессиональный продавец

Сергій Вараниця

Бердичев, Житомирская обл.
5+ лет работает с AUTO.RIA
Документальное сопровождение
AUTO.RIA безопасен для вас
Мы используем cookie-файлы. Ознакомиться с Политикой использования файлов cookies