Що можна купити зараз? Легковики ціною близько $7500

2022-04-01 12:00

П’ятнадцять варіантів, з роком випуску від 2001 до 2010, пропозиція з якими зараз найширша на AUTO.RIA.

Поки «нульове» розмитнення не запрацювало на практиці (детально про це можна дізнатися за цим посиланням), ми продовжимо робити огляди пропозиції на ринку, аби ті, кому потрібен автомобіль просто зараз, могли легше орієнтуватися серед актуальних пропозицій. Адже загалом картина ринку, як попиту, так і, власне, пропозиції, істотно змінилася.

Простими словами, у цій підбірці, як і у низці подібних попередніх (у яких розглядалися дещо дешевші варіанти), можна підібрати легковий автомобіль, з роком випуску від 2001 до 2010, та середньою ціною від $6800 до $8300. Що важливо – моделі відібрані лише ті, кількості оголошень про продаж яких вистачає аби мати справді достатній вибір. Принаймні, як для обставин, у яких ми зараз всі перебуваємо.

Звісно, діапазон фактичних цін завжди ширший за зазначені тут середні, тож аби розглянути «живі» пропозиції слід натиснути кнопку «Вибрати свій…», яка є під фото та основними даними про кожну модель. Автівок, як завжди, буде п’ятнадцять, а розташовані вони від меншої до більшої середньої ціни, визначеної з каталогів AUTO.RIA станом на кінець березня поточного року.

1
Volkswagen Passat

Вибрати свій VW Passat


2
Toyota Corolla

Вибрати свою Toyota Corolla


3
Volkswagen Golf Plus

Вибрати свій VW Golf Plus


4
Volvo V50

Вибрати свій Volvo V50


5
Volkswagen Touran

Вибрати свій VW Touran


6
Hyundai Sonata

Вибрати свій Hyundai Sonata


7
Toyota Avensis

Вибрати свою Toyota Avensis


8
Audi A4

Вибрати свій Audi A4


9
Opel Vivaro

Вибрати свій Opel Vivaro


10
Skoda Superb

Вибрати свою Skoda Superb


11
Volkswagen Transporter

Вибрати свій VW Transporter


12
Audi A6

Вибрати свій Audi A6


13
Subaru Forester

Вибрати свій Subaru Forester


14
Mercedes-Benz Vito

Вибрати свій MB Vito


15
Mitsubishi Outlander

Вибрати свій Outlander


Зауважимо, що відтепер автомобілі з пробігом можна перереєстровувати у сервісних центрах МВС, тож продавати та купувати можна так, як і раніше, без «обхідних шляхів» з нотаріальними довіреностями, чи взагалі «на віру».

Окрім цих варіантів на AUTO.RIA можна підібрати й інші – чи то дорожчі, чи то «новіші» за роком випуску. Або ж почекати на вихід наших наступних підбірок, які будуть створені за подібним принципом, проте з іншими параметрами для відбору моделей. Щоб бути в курсі, коли такі підбірки виходять – варто підписатися на Telegram-канал AUTO.RIA, куди потрапляє лише важлива та перевірена інформація для автомобілістів.

Вдалого вибору!

Б/у авто Цены на авто
Темы:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →