debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Авто з пробігом можна реєструвати у СЦ МВС! Назад

Авто з пробігом можна реєструвати у СЦ МВС!

Відсьогодні сервісні центри МВС відновили укладення договорів купівлі-продажу та перереєстрацію вживаних транспортних засобів.

Сервісні центри МВС, зокрема ті, які розташовані в регіонах де не ведуться активні бойові дії, готові приймати відвідувачів для укладання договорів купівлі-продажу та перереєстрації автотранспорту з пробігом.

Надання послуги відновлено з 31 березня 2022 року, про що повідомив заступник міністра МВС Богдан Драп'ятий. Перелік СЦ МВС, як працюють зараз, та графік їхньої роботи доступні на оновленій сторінці сервісних центрів. 

Попередній запис в електронну чергу, як це практикувалося у «ковідні» часи, зараз не працює, тому слід прибути до найближчого відчиненого СЦ МВС, і вже там отримати у терміналі талон з номером у локальній черзі. Важливо, що для перереєстрації мають бути присутні власник (продавець) та покупець транспортного засобу, і, власне, автомобіль. Договір купівлі-продажу укладається в сервісному центрі.

Недорогі авто з пробігом, які можна купити зараз

Набір документів для перереєстрації вживаних автівок залишається таким же, що і був раніше, до призупинення роботи СЦ, як і правила та інші умови перереєстрації транспортних засобів.

Крім цього відновлено складання іспитів на отримання посвідчення водія категорій С1, С, С1Е, СЕ, D1, D, D1E, DE, та приймання теоретичного іспиту для категорії В у осіб, які пройшли навчання в автошколі. Згодом буде запроваджено складання практичного іспиту для категорії В на дорогах загального користування.

Нагадаємо, що нещодавно було відновлено реєстрацію нових автівок, а також першу реєстрацію «свіжопригнаних» ТЗ, тобто тих, які нещодавно прибули із-за кордону та були розмитнені.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми