Електричний Opel Mokka отримає нове ім'я і стане потужнішим

Для машини наступного модельного року підготували більшу тягову батарею та новий електродвигун.

Opel Mokka-e Смотреть 24 предложений →

Активна боротьба зі шкідливими викидами в країнах Західної Європи та постійне введення нових екологічних норм примушує автовиробників приділяти більше уваги виробництву та вдосконаленню електромобілі. Наприклад, у планах групи Stellantis - повна відмова від ДВЗ до 2030 року! А поки в концерні поєднуватимуть виробництво лінійки авто "на викопному пальному" поруч з електромобілями.

Днями німці з Opel представили оновлену версію кросовера Mokka Electric - моделі, яка у поточних специфікаціях продається під назвою Mokka-e. За виключенням шильдика з новою назвою, візуально модель 2023 року не зміниться, тож вважатимемо цей факт не рестайлінгом, а модернізацією. Головною відмінністю паркетника стане літій-іонний акумулятор на 54 кВт·год, завдяки якому новинка долатиме приблизно на 20% більшу відстань, ніж здатен теперішній варіант електричного кросовера (до 406 км замість 338).

Окрім збільшеного запасу ходу новий акумулятор ще й швидше відновлюватиме втрачений заряд. Виробник запевняє, що від 100-кіловатної станції з постійним струмом автомобіль зможе зарядитись до 80 відсотків приблизно за 30 хвилин, після чого темп зарядки істотно зменшуватиметься, щоб не зашкодити батареї.

Також зазначимо, що для збільшення запасу ходу інженери не лише встановили на авто батарею більшої ємності, а й попрацювали над ефективністю самого рушія. Надалі на кросовер встановлюватимуть 156-сильний електромотор, який раніше дебютував на Peugeot e-308 та Opel Astra Electric. З таким агрегатом максимальна швидкість паркетника складатиме 150 км/год, а до першої “сотні” він зможе розганятись приблизно за 10 секунд.

Электромобили Новые авто Кроссовер Новинки
Темы:
Opel Opel Mokka-e
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →