Потужні Mercedes-AMG GLC залишили тільки з «турбочетвірками»

Нові модифікації кросовера пропонуватимуть виключно з гібридними установками. І на старт продажів доведеться трохи почекати.

Mercedes-Benz GLC-Class Смотреть 303 предложений →

Після прем'єри паркетників GLC й GLC Coupe в компанії Mercedes-Benz нарешті представили “заряджені” версії кросоверів, удосконалені підрозділом AMG. Як і очікувалось, автомобіль отримає декілька потужних модифікацій. Причому, всі вони будуть гібридами, але різного типу.

Початковий для цієї лінійки Mercedes-AMG GLC43 запропонують з дволітровою турбочетвіркою, яка працює зі 13-сильним стартер-генератором. На межі своїх можливостей цей агрегат може видавати до 416 кінських сил, які передаються на колеса за допомогою фірмового 9-ступеневого “автомата” Speedshift MCT. Найцікавішою деталлю цієї коробки є “мокре” зчеплення, яке замінює гідротрансформатор на невеликих швидкостях.

Mercedes-AMG GLC43


З топовим Mercedes-AMG GLC63 SE Performance ви також не отримаєте потужного V8. Замість цього німці пропонують ще один гібрид з дволітровою турбочетвіркою та 201-сильним електродвигуном, встановленим на задній осі. Загальна віддача цього агрегату складає 671 кінську силу, чого достатньо щоб розігнатись до 100 км/год лише за 3,4 секунди.

Mercedes-AMG GLC63 SE Performance


Візуально кросовер змінився за стандартним рецептом. Автомобіль отримав фальшрадіаторну решітку з вертикальними планками, бампери з великими повітрозабірниками та іншу вихлопну систему. Інтер'єр автомобіля оздоблений дорогою мікрофіброю та шкірою Наппа. Окрім цього кросовер отримав адаптовану під заряджені моделі мультимедійну систему MBUX зі спеціальними функціями.

Предложение о продаже

У компанії Mercedes поки не розкривають вартості представлених моделей, однак обіцяють це зробити незабаром перед початком продажів. Молодший Mercedes-AMG GLC 43 мають поставити до дилерських центрів вже наступного року, а найпотужніший Mercedes-AMG GLC 63 SE Performance доведеться почекати аж до 2025-го.

Новые авто Немецкие автомобили Тюнинг Новинки
Темы:
Mercedes-Benz Mercedes-Benz GLC-Class
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →