Один із найдешевших автомобілів марки Land Rover отримав оновлення. ВІДЕО

2023-06-15 11:27

Цифровий щиток приладів, великий вигнутий дисплей на консолі та новий важіль вибору режимів роботи АКПП — більшість обновок зосереджена в інтер’єрі. Коли чекати в Україні?

Land Rover Discovery Sport Смотреть 222 предложений →

Кросовер Land Rover Discovery Sport є одним із найкомпактніших і найдоступніших автомобілів британської марки: хоч він на 22 сантиметри довший за Range Rover Evoque, який ділить з ним нову платформу PTA, коштує майже на 180 тисяч гривень менше, ніж преміальний побратим, — принаймні у стартовій комплектації. Принципова відмінність у тому, що для Discovery Sport за доплату пропонують 7-місний салон, тим часом як для «Евока» така опція недоступна. На додачу в інтер’єрі «Спорта» незабаром з’явиться ще кілька цікавинок.

Внаслідок першого за чотири роки оновлення Land Rover Discovery Sport отримав цифрову панель приладів перед водієм, яку встановлюватимуть вже у базовій комплектації. Також передбачене нове кермо з елегантним металізованим молдингом і стандартними підкермовими «пелюстками» перемикача передач, а звичний важіль АКПП на центральній консолі перетвориться на масивний, але дуже компактний джойстик з алюмінію, вкритого шкіряною накладкою.

Втім, найочевиднішою прикрасою інтер’єру стане новий 11,4-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, сенсорна поверхня якого має невеликий горизонтальний вигин. Нарешті (плюс це чи ні — вирішувати потенційним клієнтам) з «бороди» зникли звичні шайби управління режимами кліматичної установки, — тепер цю функцію покладено на відповідну вкладку в графічному меню на екрані. Відтак верхня частина центральної консолі стала дуже легкою і лаконічною: на ній залишились хіба що майданчик бездротової зарядки й два слоти USB-C для живлення мобільних пристроїв та підключення смартфонів з Android Auto (Apple CarPlay має бездротовий інтерфейс).

На додачу кокпіт буде обладнано дзеркалом заднього виду з технологією ClearSight Rear View Mirror, яке дає гарний огляд незалежно від наявності пасажирів у третьому ряду та кількості вантажу в багажному відсіку завдяки вбудованій камері, функцією «прозорого капота» для безпечнішого руху за межами облаштованих доріг та комплексом 3D-камер панорамного огляду.

Лінійка силових агрегатів оновленого Discovery Sport передбачає наявність двох дизельних версій (D165 потужністю 163 к.с. та D200 на 204 к.с.), двох бензинових (200-сильного P200 та 249-сильного P250) і гібридного P300e, побудованого на базі трициліндрового 1,5-літрового бензинового турбодвигуна та електричного мотора. Загальна потужність останнього варіанта становить 309 кінських сил при тязі 540 Н·м, доступній у діапазоні 2000-2500 об/хв, тим часом як 2-літрові бензинові та дизельні ДВЗ матимуть посилений стартер-генератор для покращення гнучкості на малих обертах і плавної роботи системи старт-стоп.

Усі оновлені автомобілі без виключення будуть обладнані 9-ступеневою автоматичною трансмісією та фірмовою інтелектуальною системою повного приводу з контролем швидкості руху бездоріжжям і можливістю вибору режимів роботи залежно від типу покриття під колесами. Водій матиме можливість власноруч обирати між пресетами «Комфорт», «Трава-Гравій-Сніг», «Грязюка-Колія», «Пісок», «Еко» та «Динамічний», або покластись на досвід розробників Land Rover у режимі «Авто».

Предложение о продаже

Продаж оновленого Land Rover Discovery Sport вже відкрито, і хоч у наявності ще лишились дорестайлінгові машини, охочі можуть замовити новинку, звернувшись до одного з офіційних дилерів бренду в Україні.

Новые авто Новинки Кроссовер Внедорожник
Темы:
История марки Land Rover Land Rover Discovery Sport
Узнать больше:

Новости по теме

Последние новости

наверх
Мы используем cookie, чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом
Подробней →