Журнал
от 08 сентября 2023

Бажаю здоров’я!
Після вельми яскравого, без перебільшення — рекордного завершення літа українським ринком, автоспільнота очікує від першого місяця осені подальшого прогресу. А щоб очікування не виявились марними, ми підготували для вас низку гарних новин. Головний герой цього випуску Журналу — найбільший кросовер від Hyundai, на оновлення якого в Україні очікувало чимало прихильників бренду. Журналіст AUTO.RIA випробував Palisade нашими дорогами, тож ми готові ділитися враженнями.

Якщо ж великі автомобілі вам не до душі, пропонуємо кинути оком на компактніші новинки. Серед них — неординарний напівкросовер, напівліфтбек Peugeot 408, який доволі тепло зустріли в Україні, та новий Volkswagen Passat, перспективи постачань якого до нас поки не розкриті. На додачу ми порівняємо пропозиції компактних кросоверів Opel Grandland і MG HS в салонах дилерів і дізнаємось які нові та вживані авто мали на українському ринку попит останнього місяця літа. Упевнений, буде корисно!

Слава Україні!
Шеф-редактор AUTO.RIA Юрій Боднарчук
 

Шеф-редактор AUTO.RIA Юрий Боднарчук
Журнал
Журнал
Журнал
Тест-драйв Hyundai Palisade: зачаровує розміром та лоском

Майже з будь-якого ракурсу він має вигляд «американця», типового як яблучний пиріг. І якби прибрати значки Hyundai, він, ймовірно, здавався б позашляховиком Cadillac. Сьогодні на тест-драйві AUTO.RIA - найбільший представник марки Hyundai, семимісний кросовер Palisade, який прибув до України з довгоочікуваними оновленнями.

Журнал

Нинішніх дуелянтів ми вже мали нагоду порівняти з іншими представниками класу, але визнаємо – тоді це були двобої з дещо заздалегідь прогнозованими результатами, на які мала вплив наявність “живих” автомобілів в салонах дилерів. Хай там як, ми намагаємось підібрати рівних за параметрами й характеристиками опонентів, тож далі ж поговоримо про автомобілі, котрі не встигають застоюватися на автомайданчиках і мають неабиякий попит.

Отже, у протилежних кутах рингу нині китайський кросовер MG HS та представник європейського автопрому – Opel Grandland. Обидва були створені заради боротьби за покупця в дуже конкурентному сегменті. Нещодавно журналісти AUTO.RIA власноруч випробували і HS, і Grandland, тож що порівняння має бути яскравішим ще й завдяки власним враженням.

Не секрет, що MG HS оновився і незабаром до салонів можуть прибути автомобілі з інакшою зовнішністю (і, вочевидь, з новою ціною). Opel Grandland вже пережив процедуру рестайлінгу у 2021-му році, внаслідок якої став дещо сучаснішим і мужнішим. Та разом з тим виявився й трохи дорожчим. З огляду на це вигіднішою пропозицією буде саме MG HS.

Журнал
Журнал