3 відгука про Volkswagen Touran 2016 року

Мої відгуки →
4.8 Відмінно
дизайн кузова, динаміка, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
дорожній просвіт
195 тис.км 5.5 л / 100 км Сім'я
  • 4 Ціна
Авто супер. Влаштовує все. Розхід , динаміка , салон. Після збільшення кліренсу на 2 см зникла проблема нерівності Українських доріг і бордюрів на парковках. Рекомендую дане авто до придбання.
александр25 квітня 2021

дорожній просвіт, шумоізоляція
200 тис.км 55 л / 100 км Поїздки в місті
  • 5 Ціна
Дуже гарне економічне ,потужне і просторе авто. Хороша комплектація , супер авто для міських та міжміських подорожей. Дуже легка в керованості , якість зборки - досить не погано. Авто досить резве , об’єм багажного відділення великий , навіть без розкладання задніх сидінь. Хто надумає купляти такий автомобіль , не пожалкує. Авто дійсно варте вашої уваги.
Максим29 вересня 2020

4.6 Відмінно
Очень удобный и комфортный минивен
Слабая шумоизоляция,нет запаски
4.6 Відмінно
  • 3 Ціна
Удобный комфортный семейный минивэн, отъездил на Туране 3го поколения, очень понравился,теперь приобрел 4го поколения так этот еще лучше предыдущего
Сергей17 вересня 2017

Відгуки про Фольксваген Туран по рокам