2 відгука про Renault Trafic пасс. 2008 року

Мої відгуки →
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
300 тис.км 8 л / 100 км Сім'я
5.0 Відмінно
  • 5 Керування
  • 5 Надійність
  • 5 Ціна
Брати тільки з двигуном 2.5 і тільки довгу базу .Робот проблемний.Дуже зручно двоє зсувних дверей.Дуже зручно, здається це дрібниця, але ні. Не економити на ориг з/ч. Машина-бомба.Віто курить в стороні з усякого погляду.Вмістимось, швидкість, ресурс з/ч, ціна з/ч, стартова швидкість, керованість, світло, все. Купив собі таку саму, тільки нову.
Олексій03 березня 2020
Дивитись ще 76 відгуків про Renault Trafic пасс. →

Машина для семьи и бизнеса очень хорошо подходит Удобная посадка, хороший обзор , устойчивый, ямы хорошо проглатывает, довольно шустрый и экономичный в салоне тихо и просторно.
Скрипит водительское сидение, периодически загорается на панели приборов индикаторы SERV и AIRBEK это раздражает ,на дворники первый режим не включается ,
4.4 Відмінно
  • 4 Керування
  • 5 Надійність
  • 5 Ціна
Ездил 10 лет на внедорожниках но по скольку с бизнесом начались проблемы пришлось продать джип и поискать что не будь по скромнее и дешевле но привык к большим машинам легковушку уже не хочется, Начал рассматривать бусы ,смотрел много моделей и машин в конце попался трафик при не большом осмотре и езды машина мне понравилась и видать я ей тоже.. Несколько не жалею 8 мест в моём трафике при желании можно сидения сложить или снять, я уже 10000км на ездил и на природу и на рыбалку семьёй отдыхать за границу ездил, на работе не заменимая и для дома. Практичная машина для активных людей.
Владимир Каулер18 листопада 2014
Дивитись ще 76 відгуків про Renault Trafic пасс. →