9 відгуків про Nissan Primastar пасс.

Мої відгуки →
ціна, шумоізоляція
176 тис.км 7.3 л / 100 км Подорожі
  • 4 Ціна
Все супер. За 6 років тільки один раз перебрав підвіску. Комфортне, просторе , надійне авто.
Володимир15 вересня 2021
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна
якість матеріалів, якість збірки, шумоізоляція
Перший власник 315 тис.км 9 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Легкость управления, динамика, обзор, простой в ремонте и эксплуатации, простор. На трассе самолет в городе теплоход
Руслан29 липня 2020
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
322 тис.км 7.5 л / 100 км Сім'я
5.0 Відмінно
  • 5 Ціна
Очень мягкий, лёгкий в управлении, устойчивость на высоком уровне, маленький расход топлива, низкие цены на запчасти.
Константин28 січня 2020

195 тис.км 6 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Авто супер мягке по ходовій кожна кнопка працює экономна. Авто варте своєї ціни
Діма03 грудня 2019
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

дорожній просвіт, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, ціна
якість збірки, гальма, керованість, шумоізоляція
318 тис.км 8 л / 100 км Сім'я
  • 5 Ціна
Хороий автомобиль у меня был 1.9 100-ка. Владел 1.5 года. Заводился что зимой что летом проблем с ним небыло. один минус жостковат. Ходовка отличная нареканий небыло. Могу порекомендовать.
Олег23 червня 2019
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, шумоізоляція
ціна
4.4 Відмінно
  • 4 Ціна
Машиной очень доволен. Ездил почти два года. Был оригинальный пассажир, и для меня это был большой плюс. Кто ездил тот знает.
Сергей26 лютого 2019
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

Ціна якість запчастин,великий асортимент в наявності,практично все є і не дорого.Легкий в керуванні,м'який,економічний ,комфортний, місткий просто супер коли довга база.Не дорогий в обслуговуванні. Не боїться поганих доріг. Оцинкований,що досить важливо...Міцний кузов.
Трохи занизька передня підвіска(БАЛКА)...
256 тис.км 7 л / 100 км Сім'я
5.0 Відмінно
  • 5 Ціна
Бусом користувався,більше 5-ти років,один мінус,якщо їздити часто по піску, м'ягкому грунті,передня підвіска(балка)трохи за низька.А так все супер,запчастини всі є в наявності в магазинах,НЕ дорогі,повно якісних за помірну ціну. По трасі просто насолода в їзді,мені є з чим порівнювати це має 24-рте авто,перший дизель і дуже задоволений.Притому що були з об'ємом від 1.8л до 5,4л. Заводився без великих зусиль ів -27 на вулиці,що дуже важливо.Одна РЕКОМЕНДАЦІЯ !!! Всі авто з КАМОНРЕЙЛ ставте паливний фільтр ДО 5-ти МІКРОН,і все у вас буде чин-чинариком...В цілому це одне і теж авто як на мене,Primastar,Vivaro,Trafic,хто хоче спорити УСПІХІВ ВАМ!!! В моєму Primastar,паливна і гальмівна системи BOSH,на проводці практично кругом штампи,наліпки BOSH,RENO...Просто різні заводи збирають...
Григорій15 жовтня 2017
Дивитись ще 9 відгуків про Nissan Primastar пасс. →

динаміка, якість збірки, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, керованість
Вышел из строя датчик надува турбины. 600руб.-диогностика. 10 дней ожидания . 3000т руб.и всё в полном порядке.После того как убрал перегородку в салоне (зимой при -25-30) стало прохладно печки явно не хватает придётся ставить дополнительную . Как и от чего пока не знаю. По ходовым качествам - очень низкий для просёлка.Для асфальта нормально. Что касается запчастей то по слухам они на порядок дороже чем на" фольцы" и "форды".ну а про тнвд и турбину говорить даже не хочется.В тех. паспорте -102л.с. а везде сколько смотрю аналоги 100л.с.. Подскажите как у вас .
4.2 Відмінно
  • 4 Ціна
первое впечетление от машины . как ракета.сейчас привык но динамика,ходовые качества просто радуют. Авто- фургон переделал в грузо-пасажир в салоне 1 ряд сидений . По трассе расход 6,5-7л(летом), а зимой 8-9л.В морозы до- 30 пока заводится хорошо что будет дальше не знаю ,а в целом машина" класс".
Юрий Ларионов15 січня 2010

простір салону
за три года тросик переключения передач сцепление маховик(по вине сервиса) гидроусилитель колодки,фильтры не считаю передние стойки амортизаторов магистраль высокого давления от гидроусилителя на рулевую рейку
4.0 Добре
  • 3 Ціна
доволен машиной удобная и просторная - много девченок влезает - и если надо - холодильников доволен машиной удобная и просторная - много девченок влезает - и если надо - холодильников доволен машиной удобная и просторная - много девченок влезает - и если надо - холодильников
Sabir15 липня 2009

Відгуки про Ніссан Прімастар пасс. по рокам