- Керування5.0
якість збірки, ціна, динаміка, керованість
якість матеріалів
якість збірки, ціна, динаміка, керованість
якість матеріалів
Машина сплошной плюс! Вне конкуренции за эти деньги. За 9 месяцев 17 тысяч. Пробовал и 92 и 95, на 92 торохтит как копейка, расход на 95 такой же. На сервис забил сразу. А сколько в неё влазит добра, если сидения сложить (и главное легко сложить!)??? Не жалею совсем! советую всем!!!!!
Соответствие цены и качества.
Сигнал - кнопки на руле, если руль вывернут, сигнал долго искать!!!
Я обожаю свою машину, маневренная, резвая, особенно на старте, цена соответствует качеству.
дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, ціна
Купив рік тому Шевролє NUBIRA 2.0, дизель, корейська зборка, перша реєстрація в Німеччині. Марка двигуна - z20s. Ідеальне авто для сімейних та практичних цілей. Недорогий в обслуговуванні, економний у паливі порівняно з бензиновими "братами", комфортний як на такі гроші. Максимальний росхід палива 7,5л./100 км. Машина в максимальній комлектації, як і всі дизельні Нубіри - кліматконтроль, круізконтроль, електросклопідйомники, датчик дощу і т.н. Машина дуже проста і витривала. Якщо висловлюватись одним словом - "рекомендую".