- Керування5.0
- Надійність5.0
- Ціна5.0
шумоізоляція
шумоізоляція
Могу сказать одно стоящий автомобиль! Мощный, быстрый, вместительный. Очень надёжный! За время владения, всё что делал, это менял масло, тормозные колодки. Радует расход топлива около 12 л.газа
дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, вартість обслуговування, гальма, ціна, шумоізоляція
динаміка, якість матеріалів, витрати палива, керованість
Машину купив у перекупів в Києві, загалом, по технічному стану норм для таких років. Купував для сім'ї, просторий салон і великий багажник, в мене була п'ятимісна версія. Дуже сподобалась м'якість підвіски, плавність ходу і дуже комфортний автомат. Перемикань передач просто непомітно. Добра прохідність, вилазки на природу, легке бездоріжжя - ніяких проблем. Задній диван комфортно вміщує трьох дорослих з найбільшим простором для ніг в класі. На дальніх поїздках м'яка підвіска ковтає всі нерівності наших доріг. Дуже сподобалась. Єдина проблема - це бензиновий двигун 2.4 на 136 к.с. - цього відверто мало для такої машини. Всі обгони потрібно добре планувати заздалегідь, ривка немає від слова зовсім. З настільки слабим двигуном трансмісія працює вічно, тому що він її ніяк не навантажує, тому в плані надійності це неймовірний плюс.