- Керування4.5
Водії вважають цей автомобіль недостатньо надійним
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки
Низький рівень надійності
Водії вважають цей автомобіль недостатньо надійним
Внешне машина красивая, в салоне просторно, красиво, сидеть высоко хорошо, хорошая обзорность, музыка неплохая, ходовая в меру упругая, расход топлива как не старайся ехать по Киеву меньше чем 11,5 л. не получается, АКПП это вообще кошмар, особенно до 50 км/ч. едет, вечно дёргает, не знает какую включить передачу, такое ощущение, что двигатель живёт своей жизнью, а АКПП своей, на 30000 тыс. порвало радиатор печки, в спорт режиме при трогании с места, может вообще заглохнуть, на холостых оборотах идёт вибрация и ничего сделать нельзя.
дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
Отличная машина для города, и не только... Автомобиль на гарантии, пока стоимость ремонта неизвестна, так как не ломалась. На трассе очень хорошо держит дорогу и управляемость отличная! Высокий клиренс, экономичная по расходу, отлично работает Автомат. По комплектации и удобству вообще не вопросов, в машина есть абсолютно все что нужно! Камера и парктроники сильно помогают при движении задним ходом. По машине все нравиться, претензий нет!
динаміка, якість матеріалів, гальма, керованість, ціна
На першій-другій-третій передачі автомобіль їде дуже добре, на 4-5 таке відчуття, що чогось не вистачає. Обгін треба планувати завчасно, або перемикати на нижчу передачу. Думаю це спеціально двигун так налаштовано для економії палива. Також є підозра, що бортовий компьютер не правильно показує середню витрату пального, але ще не перевіряв по заправці до повного.
дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція
динаміка, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, вартість обслуговування
Купував це авто собі як перше у житті, щоб навчитись їздити і взагалі познайомитись з автомобілями, бо в моїй родині їх не було Обирав по критерію "найкраще на мою думку авто у бюджеті до 4000", і побачив Кімо. За ці гроші лише вона пропонує комфорт у вигляді "гарний дизайн, вік менше 10 років, автомат, газ, кондей, парктронік, електроприводи дверей і дзеркал", що мене дуже підкупило Я прекрасно розумів, що ця машинка більше як тренажер, бо за межі міста на ній їздити не комфортно, вона дуже шумна на швидкості 100+, та її буквально хитає від інших авто, із-за поганої аеродинаміки. І саме з підходом, що ця машинка мені на декілька років, щоб навчитись їздити - я нею задоволений. По місту вона дійсно дуже комфортна та маневрена З основних мінусів - складність ремонту, особливо по електриці, і ціна запчастин, важливе уточнення, що це стосується саме Кімо на АКПП. У моєму невеликому місті Полтава дуже складно знайти нормальних майстрів, які готові займатись подібними китайцями, особливо у плані електрики, яка, як мені казало 3 різних людини: "по складності і вартості як у мерседеса", а ось на версію з МКПП все набагато легше, і по майстрам, і по вартості запчастин Загалом проїздив 2 роки, купував за 4, за весь час вклав ще 4 тисячі, 2 з яких на ремонти і запчастини. Може здатись дофіга, але я вважаю головною проблемою у цій ситуації - прокладку між кермом і педалями, тобто себе, водія-початківця, який і машину гвалтував, і майстрів не вмів перевіряти Чи варто купувати цю машину? Моя думка, до якщо для першої машини, і хочеться їздити з комфортом, але готові витрачатись на ремонт - так. Якщо готові терпіти відсутність комфорту, але витрачатись на ремонт менше - то краще якийсь Ланос