Ми використовуємо cookie, щоб вам було зручніше користуватися сайтом Детальніше →
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Chery 2 відгука про Chery Tiggo 2 2017 року

Відмінно
2 відгуків
4.3
Загальний рейтинг авто
    3.5

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки

Низький рівень надійності
Водії вважають цей автомобіль недостатньо надійним

Дивитися всі вживані Chery Tiggo 2 2017
Фільтр
Добре 3.8
  • Добре

коробка передач, витрати палива

31 тис.км 11.5 л / 100 км Поїздки в місті

Внешне машина красивая, в салоне просторно, красиво, сидеть высоко хорошо, хорошая обзорность, музыка неплохая, ходовая в меру упругая, расход топлива как не старайся ехать по Киеву меньше чем 11,5 л. не получается, АКПП это вообще кошмар, особенно до 50 км/ч. едет, вечно дёргает, не знает какую включить передачу, такое ощущение, что двигатель живёт своей жизнью, а АКПП своей, на 30000 тыс. порвало радиатор печки, в спорт режиме при трогании с места, может вообще заглохнуть, на холостых оборотах идёт вибрация и ничего сделать нельзя.

Відмінно 4.8
  • Відмінно

Chery Tiggo 2 2017

дизайн кузова, динаміка, дорожній просвіт, якість матеріалів, якість збірки, коробка передач, об`єм багажника, простір салону, витрати палива, вартість обслуговування, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

62 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Отличная машина для города, и не только... Автомобиль на гарантии, пока стоимость ремонта неизвестна, так как не ломалась. На трассе очень хорошо держит дорогу и управляемость отличная! Высокий клиренс, экономичная по расходу, отлично работает Автомат. По комплектации и удобству вообще не вопросов, в машина есть абсолютно все что нужно! Камера и парктроники сильно помогают при движении задним ходом. По машине все нравиться, претензий нет!

Вас також може зацікавити:
Дивитися всі 14 відгуків про Chery Tiggo 2
Відмінно 5.0
  • Chery Tiggo 2 2021

Відмінно
Chery Tiggo 2 2021

Chery Tiggo 2 2021

динаміка, якість матеріалів, гальма, керованість, ціна

Перший власник 1 тис.км 7.9 л / 100 км Сім'я

На першій-другій-третій передачі автомобіль їде дуже добре, на 4-5 таке відчуття, що чогось не вистачає. Обгін треба планувати завчасно, або перемикати на нижчу передачу. Думаю це спеціально двигун так налаштовано для економії палива. Також є підозра, що бортовий компьютер не правильно показує середню витрату пального, але ще не перевіряв по заправці до повного.

Сергій Применко

Дивитися всі 1466 відгуків про Chery
Відмінно 4.4
  • Chery Kimo 2012

Добре
Chery Kimo 2012

Chery Kimo 2012

дизайн кузова, дорожній просвіт, якість збірки, простір салону, витрати палива, гальма, керованість, ціна, шумоізоляція

динаміка, якість матеріалів, коробка передач, об`єм багажника, вартість обслуговування

110 тис.км 7 л / 100 км Поїздки в місті

Купував це авто собі як перше у житті, щоб навчитись їздити і взагалі познайомитись з автомобілями, бо в моїй родині їх не було Обирав по критерію "найкраще на мою думку авто у бюджеті до 4000", і побачив Кімо. За ці гроші лише вона пропонує комфорт у вигляді "гарний дизайн, вік менше 10 років, автомат, газ, кондей, парктронік, електроприводи дверей і дзеркал", що мене дуже підкупило Я прекрасно розумів, що ця машинка більше як тренажер, бо за межі міста на ній їздити не комфортно, вона дуже шумна на швидкості 100+, та її буквально хитає від інших авто, із-за поганої аеродинаміки. І саме з підходом, що ця машинка мені на декілька років, щоб навчитись їздити - я нею задоволений. По місту вона дійсно дуже комфортна та маневрена З основних мінусів - складність ремонту, особливо по електриці, і ціна запчастин, важливе уточнення, що це стосується саме Кімо на АКПП. У моєму невеликому місті Полтава дуже складно знайти нормальних майстрів, які готові займатись подібними китайцями, особливо у плані електрики, яка, як мені казало 3 різних людини: "по складності і вартості як у мерседеса", а ось на версію з МКПП все набагато легше, і по майстрам, і по вартості запчастин Загалом проїздив 2 роки, купував за 4, за весь час вклав ще 4 тисячі, 2 з яких на ремонти і запчастини. Може здатись дофіга, але я вважаю головною проблемою у цій ситуації - прокладку між кермом і педалями, тобто себе, водія-початківця, який і машину гвалтував, і майстрів не вмів перевіряти Чи варто купувати цю машину? Моя думка, до якщо для першої машини, і хочеться їздити з комфортом, але готові витрачатись на ремонт - так. Якщо готові терпіти відсутність комфорту, але витрачатись на ремонт менше - то краще якийсь Ланос

Данило

• Відгук був корисний?
Вам подобається ця сторінка?
Відміна

Відгуки про моделі Чері