//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Volvo V40 2014

226 тыс.км 5 л / 100 км Поездки в городе
Хэтчбек Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

стоимость обслуживания

Отзыв

Всім привіт! Перший досвід володіння Вольво! Придбав випадково, їхав за ауді А6 але побачив цю маленьку і одразу зрозумів, що буду брати саме її! Проїхав за пів року вже 20 тис та маю певні особисті висновки, якими і хочу поділитися із вами! Плюсів дуже багато, напишу лише про самі яскраві. У мене потужніший двигун об\'ємом 2.0 тді 140 кw та 190 кс, вага авто всього 1500 кг!!! Тобто уявіть собі як вона видає якщо нажати на педальку газа, іноді важко втримати кермо! При чому розхід пального лише 6.2 л на 100 км місто і 4.5 траса! Як на мене- це рівень!
Оригінальний дизайн, нормальний кліренс в 145 мм, 8 подушек безпек для водія та пасажирів, а також і для пішохода.
Опція Safe sity- екстренне автоматичне гальмування авто при ризику зіткнення із перешкодою на відстані менше ніж 50 см, в міському циклі при швидкості не більше ніж 50 км/год. Багато функціональний бортовий комп\'ютер, дуже багато цікавих опцій, в німцях і французах такого не має.
Зручна в управлінні, тормозить як вкопана, компактна всередені для водія та пасажирів, багажник не великій, але і не маленький, в салоні сторонніх звуків не має.
Один єдиний мінус для мене особисто це вартість обслуговування, запчастини знайшов лише у дилерів на офіційному СТО Вольво, відповідно у них і обслуговуюсь- а це завжди не дешево!
Ціна авто адекватна, а це саме головне!
Взагальму рекомендую!

Александр
17 октября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volvo V40

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Вольво

Отзывы о Вольво В40 по годам