//заглушка фото
Як AUTO.RIA перевіряє нові авто

Рус Укр

Отзыв Volvo 460 1992

320 тыс.км 8.5 л / 100 км Семья
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
102 л.с. Мощность двигателя
1.7 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Отлично
4.4
  • Управление
    5
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

дорожный просвет

Отзыв

Авто з 1993 року в руках однієї сім'ї. Було багато й інших. Відчизнчних і не тільки, але ця завжди лишається в користуванні. За 25 років експлуатації мінусів навіть важко знайти, яякщо не ставити сумнівні запчастини))) В 90-х було скрутно їх діставати, що дійсно вливалося в копійку. та прийшов відкритий ринок торгівлі, таких же авто стало більшати на розборках, і як наслідок це питання пропало саме-собою.
Двигун: надійний, простий, потужний та неприхтливий до палива. в 2000-х навіть кондинсат приймав ніби бальзам))) і це його не вбило. Було проведено заміну кілець, років з 8 назад... і все. більше я не знаю що там в ньому й є. можливо скоро пийде час замінити сальник колінчатого валу, можливо.
КПП: та взагалі не знаю що в ній є. Рівномірні, прогнозовані передачі, що не потрибують перескакувати через одну, або навпаки понижувати, бо не тягне. Була заміна гранати, й то по незнанні, розбив підчас зняття при заміні пильника.
Кузов: 5 років тому робилися арки, зараз з'являється потреба в порогах, не критичне й притаманне моделі із-за обвісу, що встановлений із заводу. Рижики під запаскою, теж вікове. додати більше нічого
Ходова: ззаді простенька балка зі стабілізатором на пружинах, що мають властивість з часом, як і кругом, просідати. маленький мінус вартістю в 20 ує. та 3 години роботи. Спереді звичайна Макферсон з сталим розвалом, верхнім пружним поперечним стабілізатором, шо дає чудову стійкість незалежно від покриття. Тримає тяжкий моторний відсік, що дає додаткову впевненість на дорозі взимку при снігопадах і вкатаному снігові. 3-4 швидкість в вузеньких вуличках, динамік руху дивує всіх, хто сидить в ній.
Мінус - низька посадка, але неприємностей за всю експлуптацію - неприносила. Не зависав ніраз,хоча й шорхав не раз.
Салон та електрика - просторний. місця хоч вигонь всих коней ізпід капоту і нехай там гарцюють. М'який, комфортний. Дісталась з повним електропакетом - шик. І досі все працює!!! Проводки гнучкі, добре запаковані та вкладені. Додаткового піклування не потрибують. голову не любять)))))
Висновок: найкоханіша машина сім'ї. Зараз ще є Сценік ІІ 2008, була додатково ще в родині ДЕО 2006р, інших і перелічувати не бажаю, але не те... Була б така модель, в сучасному дизайні - взяв би не задумуючись! Авто перевірене часом та дорогами.

Сергій
04 июня 2018

Подпишитесь на рассылку отзывов о Volvo 460

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Вольво

Отзывы о Вольво 460 по годам