дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач
дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач
дорожный просвет, тормоза
дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, управляемость, цена, шумоизоляция
дорожный просвет, тормоза
Користуюсь машинкою з 08.2025 по сьогодні, на момент посту це 04.2026. Крута тачка, в місті хватає з головою, рекомендую. З витратит, в мене була заміна 2 помп та одразу міняв всю систему охолодження, патрубки, та все інше, стало приблизно до 1000$, ще міняв форсунку, робив ходовку, та впринципі мікро ремонти, тачка їзде завжди та на всі бабки, для цього і придбав, гроші не жалів, старався покупати найкраще і тому вона їздить, їздила і буде їздити далі, із мінусів, нема зацепа 0-100, але поставлю мішелін і думаю буде, так що польот нормальний, всім рекомендую як свою рідненьку зажигалочку, фарки доречі стоять перероблені з 7 гольфа, і сплітерок мені подобається, топовий, дісулі 18, але поставив би 17, бо жорстка, але вигляд має і гальма, їх краще робити одразу і ставити найкращі, бо одного дня можно поїхати 150, і не зупинитися
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена
Отличный автомобиль . Не дорогой в обслуживании. Вместительный, у меня семиместный, с большим багажником . Понравилась работа полного привода . Приемлемый расход . Отличная обзорность . Не плохая динамика . Для семьи - отличный вариант. .