//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв ВАЗ 2106 2001

Седан Кузов
Газ/бензин Двигатель
Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Оценка авто
Хорошо
3.4
  • Управление
    4
  • Надежность
    2
  • Комфорт
    3
  • Цена
    5
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

Ціна, вартість ремонту, автомобіль для мужиків!

Мінуси у легенди? Хіба якісь там постійні копійчані ремонти можна вважати мінусами? Мужики не скиглять про такі дрібниці, вони закочують рукави, і, вимастившись повністю у мастило, гордо ремонтують своїх залізних коней!

Отзыв

Якщо ви хочете відчути себе справжнім мужиком - купуйте автомобіль типу ВАЗ 2106! Ви взнаєте багато про нутрощі свого залізного друга, часто проводитиме час в гаражі і познайомитесь із різними майстрами. Все через те, що цей примхливий хлопець постійно ламається. Мало який місяць проходить без ремонту, якщо ви постійно їздите. Та і якщо не їздите. Але самі ремонти зазвичай обходяться доволі таки дешево, і це основний плюс цього монстра! Також не страшно, якщо ви десь випадково зачепите дерево, стовбчик, бордюр і т.п. (як бувало у мене, коли я володів цим суперкаром), адже ціна за машину така, що совість не сильно гризтиме. Тому сміливо можна брати таку автівку для того, щоб навчитись на ній їздити і вивчити будову автомобіля. А також підкачати руки, так як кермо доведеться крутити часто, а гідропідсилювача нема.
Розхід палива у цього красеня помірний, а я й взагалі їздив на газу і не переживав особливо за витрати на їжу для свого помічника. А яке задоволення отримуєш, коли сідаєш за кермо, і автомобіль заводиться з першого разу...ммм...просто казка! А якщо ти молодий хлопець і володієш "шісткою" - сміливо їдь в село, всі дівки будуть твої! А назад ще й привезеш кілька мішків бараболі ;)
P.S. Не подумайте, що стягнуто з інтернету, це мій реальний відгук про мій перший автомобіль.

Володимир
07 мая 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о ВАЗ 2106

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Лада

Отзывы о Лада Шестерка по годам