Поставив собі за ціль придбати Toyota Camry. Шукав рік. За цей довгий час назбирав із запасом, що вже не дивився на дешевші, але я не бачив машиини в районі 10 тисяч вартої уваги, щоб була в повній комплектації. В якийсь момент психанув і почав дивитися на різні машини. Все не то. Потім раптом попалась на очі близько від мене Toyota Avensis 2008 автомат і я зрозумів, що це моє. Моторчик як і в Камрі той самий 2,4, автомат гідротрансфортматор. Їде м\'ягко. Повна комплектація. Машина ракета, але експлуатую бережно і катаюсь як мій дідусь колись. Днище супер. Рижики починаються знизу під заднім колесом. Видно з ями. По ходовій - казка. Як нова. Програє чуть чуть по м\'ягкості Камрі, але можливо ще грає роль досить низькопрофільна ризина на титанах. Тиха. Обезшумлений салон. Двері важкі. Звук закриття дверей як антистрес. Бдж... Кайф. Крісла з підігрівом, фари сферичні ксенон, з омивачем, повторювачі повороту на зеркалах, складні сферичні зеркала, руль регулюється як хочеш. Все як в Камрі один в один. Клімат конроль двухзонний. Зеркало з автозатемненням. Два зеркала з підсвідкою. На совість салончик. Чого нема? Нема люка. Крісла не керуються з кнопки. Зато 2000$ не переплатив! Нема шкіри. Раніше хотів дуже шкіру, потім зрозумів, що шкіра пантово виглядає тільки як нова. А це поношене, потріскане, з диркою під задницею - це вже не шкіра. І ще за це хотіли 9 тисяч. Далі... Підстаканники, підлокотники як в бізнес класі. В мене були навіть два монітори двом заднім пасажирам. Магнітола з сідіченджером на 6 дисків. Але питання: Навіщо в 2022 році диски? AUX входу нема, хочу переробити під блютуз та USB не викидаючи магнітолу. Рішення є. На рулі кнопки, що велика рідкість в Камрі, а якщо й були то обчухані. Тут руль красивий. Коробка на вигляд чуть інша, але працює точно так само. Ручник по праву руку, а не на педаль. Оранжевий колір підсвідки панелі мене дуже дратує. В Камрі там значно цікавіше і приємніше. Музика фірмовий JBL, дубасить, наче хтось добре ще вклався. Є ще Вебасто прогрів салону та двигуна. Датчики дощу, датчик руху в салоні для штатної сигналізації. Багажник здоровенний, широкий, крісла лягають в одну лінієчку як одне ціле. Можна спати в повний ріст. Місця повно, зроблено в стилі органайзера, щоб ставити туди різні штучки, крім запаски. Справа і зліва також вміщається аптечка і вогнегасник. В цілому машинка в сріблому кольорі виглядає дуже красиво. Я влюбився. Запорошена і не дуже й видно. Фаркоп є, але тягати нічого не планую. Противотуманки і красиві лінзовані фари. Круіз контроль. Дві якісь кнопки по безпеці постійно включені. Мабуть зимою допомагають рушати і проти заносу. Не знаю. Підлокотнік з двома окремими відсіками. Задні пасажири мають обдув також з під крісел. Під капотом все красиво. Живуть коні в красивій конюшні. Тряпочкою пилюку повитирав і нема чого туди заглядати. Масла дав попити як тільки купив і ніхто не пчихає. Рік часу машина мене радує, не викабелюється, радісно заводиться і їде куди скажу. Не влаштовує скандалів, щоб заїхати до електрика чи механіка. Сподіваюсь так буде й надалі. Тому я не шкодую, а радий що придбав Авенсіс, а не Камрі. Бензин п\'є по місту 11+ в залежності від їзди. По трасі від 8+ якщо їхати 90. Для комфортної тихої їзди це оправдані витрати. Гальма риплять на дуже малих оборотах, а саме коли паркуюсь, коли міліметрую. Бракує ще передніх парктроніків. Ззаду є 4шт. В Камрі спереді є. По салону нічого не скрипить. Якість збірки мені подобається, хоча доколупатись завжди можна до всього. Кліренс низький і це мінус. Переднім бампером бардюрки можу чіпити, а зад проходить добре на такій самій висоті. Двері відкриваються над бардюрою добре, не чіпляють і що саме цікаво, що якщо сідаєш в машину, то вона не опускається, витримує вагу і дверям нічого не буде, впритик над бардюрою. Подушки безпеки всюди
А ось ви дочекались до 2х років моєї їзди. Поломок не було. Вже переробив сам магнітолу, шукайте розповідь в гараж.авторіа.