//заглушка фото
Як перевірити юридичну чистоту авто?

Рус Укр

Отзыв Suzuki DR-Z 400 2004

30 тыс.км 5 л / 100 км Поездки в городе
Мотоцикл Внедорожный (Enduro) Кузов
Бензин Двигатель
Цепь Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость

цена

Отзыв

Не втримався і хочу залишити коротенький відгук про дрз-тку. Купив цей мотоцикл для поїздок по місту, в село, для недалеких подорожей, для ендуро покатух. Задоволений ним повністю! Всі очікування виправдав, мотоцикл надійний, легкий, хороша потужність як для 400 кубів, легко керується в будь яких умовах. Можна сказати що він суперуніверсальний, можна мати один такий моцик і не відмовляти собі ні в чому, і прохвати по місту, і ендуро по бездоріжжю, і невеликі дальняки. Не потрібно економити на обслуговуванні, хоча він і так не вимогливий, краще замінювати розхідники раніше ніж пишуть в інструкціях, наприклад масло не в 6 тис. а краще в 2-3 тис., все рівно там всього 2 літра масла не так дорого! Якщо чисто ендуро покатухи то не менше ніж раз в 1 тис.
У мотоцикла дійсно немає мінусів, єдиний такий "мінус" це його ціна, він зазвичай не дешевий, за ті самі гроші можна купити 600 кубовий нейкед, але це логічно, аналогів майже немає з таким ресурсом, кубатурою, вагою та універсальністю, і запчастин та тюнінгу продається багато по всьому світі!

Вадим
16 апреля 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Suzuki DR-Z 400

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Cузуки

Отзывы о Cузуки ДР-З 400 по годам