//заглушка фото
Все про 16 видів перевірок на AUTO.RIA

Рус Укр

Отзыв SEAT Toledo 2008

Хэтчбек Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

- чудове управління, гострий руль, чіткі передачі - інтер\'єр, екстер\'єр, кузов - витривалий, невибагливий мотор 1.6 - довговічність та ресурс запчастин - безпека та список доступних опцій

- кнопка-емблема багажника - середня шумоізоляція - жорстка підвіска - розхід

Отзыв

Придбав авто зимою 2016 р. за допомогою AUTO RIA. Потрібно було невибагливе авто з великим багажником, надійним мотором та ходовою. Вибирав завжди серед універсалів та мінівенів і тут одного разу натрапив на Seat Toledo - просто універсальна машина. По паспорту седан, на вигляд хетчбек, посадка і простір "мінівенівський" та просторий 500 л. багажник практично як в універсалах ))) І це не тільки моя думка, а й всіх хто хоч раз сідав в авто. Всередині простору набагато більше ніж здається як спереду так і для задніх пасажирів. Особисто я відніс би його до класу мікровенів )) Дизайн автомобіля належить знаменитому Вальтеру де Сільві. Технічно, Толедо III побудований на платформі VW PQ35 (разом з VW Golf і Skoda Octavia II). За 8 років та 105000 пробігу крім того, що по інструкціях (масла, фільтра, ремінь, АКБ) ще нічого не мінялось, ходова рідна. Один з найкращих і не вибагливих бензинових моторів VW 1.6 з ресурсом в 500 тис.км., легко "переварює" газ. Це актуальне питання, так як він досить потужний, не виникає проблем при їзді та обгоні проте "апетит" напряму залежить від манери їзди. В середньому розхід получається 8-9л, по місту 10-12 л., траса 6л. Передачі переключаються коротко та чітко. Авто для хорошої дороги, на ямах Toledo трохи жорсткий. Кліренс (по пасп. 16 см.) хотілось би побільше, проте авто з самого початку було задумано як просторий сімейний автомобіль, але зі спортивним духом. Шумоізоляція на -4 по 5-ти бальній системі. Корозії ніде немає. Рулиться просто супер!!!
При виборі авто перечитав чимало відгуків та переглянув всі можливі відео. Підкупило те, що негативних відгуків про дане авто просто не було. Єдині проблеми, на які всі звертали увагу, це електричні склопідйомники та кнопка багажника. Так і сталося. За 3 місяці увірвався тросик у склопідйомнику шоферської дверки, а ще ч-з 5 місяців перестав відкриватись багажник за допомогою кнопки-емблеми - це мабуть саме слабке місце в авто. Воно хоч ніяк не впливає на їзду, проте неприємно і викликає додаткові незручності. Проте це все час і думаю не тільки в цьому авто за 7-8 років виникають подібні проблеми.
Взагалі машиною дуже задоволений. 2-х зоний клімат-контроль, круїз контроль, ABS, ESP, датчики тиску в шинах, оригінальна MP3 магнітола з AUX вих., 8 подушок безпеки, двухстороння сигналізація, 2 підлокітники, окрема очечниця, паркторонік з проекцією на лобове скло,великий багажник - все це робить так, щоб почувати себе з сім\'єю комфортно та безпечно за кермом - для чого я і КУПЛЯВ АВТО!!!

Андрій
27 апреля 2017

Подпишитесь на рассылку отзывов о SEAT Toledo

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Сеат

Отзывы о Сеат Толедо по годам