//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв SEAT Freetrack 2008

Первый владелец 250 тыс.км 9 л / 100 км
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Полный Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

В середині більше ніж ззовні. Хоч твердий пластик панелі жодного скрипу!
Друге авто в сім\'ї.
Купляв в 2010 році 2008 р. в. у знайомого з пробігом 70 тис.км. Віддав в добрі руки сину друга у 2020 р. з пробігом 250.
Авто явно невідоме і недооцінене. Ходова надійна, міцна, завжди в наявності і дешева як борщ. Відмінна керованість-електро підсилювач керма і обігрів. Відмінна динаміка. 3.0 bmw заїжджали слідом на заправку поцікавитись об\'ємом двигуна. Поставив газ в Польщі 30%бензину70%газу. 120 тис на газі міняв тільки фільтра. Після 5 років володіння чіпанув. На стенді 252 коника . В реалі до 100 за 4,98 сек. і 260 на раз! -Син друга перевіряв. При цьому при спокійній їзді витрата пального зменшилась майже на літр!
За час експлуатації міняв : амортизатори, пружини, підшипники ступиці, рулеві наконечники, шарові, тяжки стабілізатора, втулки стабілізатора, салінблоки ричагів, на пробігу 170-200 тис.км. Найдорожча запчастина передні пружини -80$.
Моєму другу-любителю Lexus в даному авто не вистачало тільки АКП . В авто одні плюси. Думав залишати в сім\'ї назавжди, але прохання друга, який їздив зі мною в Болгарію і знав, що це за Сонце і котрий робив сину подарунок на весілля розлучили мене з даним авто, тим паче, що почав володіти Chevrolet Volt 2017 р. в.
Однозначно рекомендую придбати! Щоразу дарує радість від водіння. Не ржавіє зовсім !

Руслан
03 октября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о SEAT Freetrack

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Сеат

Отзывы о Сеат Фритрек по годам