//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Renault Megane 2007

300 тыс.км 10 л / 100 км Поездки в городе
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

динамика, коробка передач

Отзыв

Володів близько 2-х років Renault Megane 2, 2007 року! Тому є що сказати!
З ПЛЮСІВ: Купував з пробігом 220 тис.км та відразу поставив ГБО на якому проїздив до 300.000 км! В мене було авто в оригінальному обвісі на дисках r17 і незважаючи не це воно дуже і дуже комфортне! До цього їздив на Accord 7 а після на Infiniti G37! Ходова дуже класно ковтає наші ями, рельси переїзжає дуже м’яко, на бруківці не трухає! Електропідсилювач керма - рулиш одним пальцем! Дуже подобається як відкриваються і закриваються двері/багажник, як в авто класом вище! Матеріали салону дуже зносостійки! Майже весь пластик м’який! Посадка за кермом дуже комфортна і їздили із Херсону у Львов - втомленості самий мінімум! Ергономіка салона дуже продумана, все на своєму місці, єдине що в мене постійно визивав «тупняк» так це блок клімат-контролю, так і не звик до нього! Тормоза дуже «гострі», хватають з самого низу! По салону на задніх дверях і на задньому склі- сонцезахисні штори! Дуже цікаво! Купа всяких схованок під ногами передніх пасажирів та під заднім склом! Що дуже здивувало в авто - це те що в салоні немає ні скрипів, ні сторонніх звуків навіть у зимку!
А ТЕПЕР ПО МІНУСАМ: Мотор 2.0 нікуди не їде, навіть із 6МКПП, на трасі на 6-й передачі - 110 км/год це 3000 об/хв! І це його крейсерська швидкість! Але цього мотору хватає для звичайної їзди! Передачі дуже короткі і у місті треба часто перемикатись, але коли включаєш клімат-контроль то різниці у потужності не відчуваєш! Коли купив авто, то відразу замінив датчик тиску масла за 20$, трос ручного тормоза, і колодки в коло та мастила з фільтрами! ТО коштує як на Ланос/КІА/Хюндай! Колодки так само! Також через 10-20 тис.км замінив фазорегулятор- це іх проблема після 200 тис.км. та ремінь ГРМ в комплекті! Заказував все оригіналом із Франції - коштувало 350$. Як кажуть - поміняв і забув! Також декілька разів вискакували помилки і також одразу зникали! Кажуть на Французах то норма! Також була неприємність - коли тонував лобове скло- «майстри» налили води і згорів «запобіжник» підсилювача керма! Щоб поміняти його - треба зняти акумулятор, розібрати акумуляторну площадку і тільки там знизу буде блок силових «запобіжників»- ще той труд поміняти! Ну як кажуть - у кожному авто є якась «ізюмінка»!
ПІДСУМКИ- дуже і дуже надійний і не затратний авто! Мені здається що за 5-6 тис. умовних одиниць це дуже гарний варіант! У місті з кліматом -11 літрів на 100 км, траса 7-8! Газ переварює відмінно, проблем ніяких не виникало, головне щоб ставили майстри з рівними «руками»! Ставлю 5/5 по відношення ціна/якість! Те, що я описав - ЦЕ МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА І МОЇ ОСОБИСТІ ВРАЖЕННЯ!
ВАЖЛИВО: Дуже часто буває таке, що люди купляють пригнані авто з реальними пробігами по 400-500 тис км, але перед продажем для «душевного спокою» майбутньому покупцю відмотують до 200 тис км! А далі - ви зрозуміли… Купив француза - а він «сиплеться і постійно ламається» Якось так…

Андрій
сегодня

Подпишитесь на рассылку отзывов о Renault Megane

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Рено

Отзывы о Рено Меган по годам