//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Peugeot Partner пасс. 2001

200 тыс.км 6.5 л / 100 км Путешествия
Минивэн Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    4
  • Надежность
    4
  • Комфорт
    3
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

дорожный просвет, шумоизоляция

Отзыв

Придбав автомобіль у грузовому варіанті, були часи коли брали "із-за бугра грузовий варіант" бо дешевше і вже у нас переробляли документи потім сам салон на пасажир.
За 8 років експлуатації, автомобіль звісно не новий і ламались запчастини ті, які пройшли та вичерпали свій ресурс. Вкладень грошей у ремонт та реставрацію різних запчастин були, але якщо все замінити, то не підводило і двигун простий дизель 1.9 надійний жодного разу не підводив. За рік проходив 20тис ним, і загально за весь час майже 150тис пробігу то крім розхідників {масло, фільтра, ГРМ, звичайно ремонт ходової від наших доріг}. Скільки перевозив вантажу під час будівництва будинку, їздив у подорожі і по робочих питаннях. Тупенький при розгоні, але надійний старенький тракторець. По дорогах з вибоїнами треба бути уважним, хоча це не кросовер, але хотілось б вищий кліренс.
Окреме питання про задню балку, ремонт та реставрація її є специ які вже роблять {це окрема тема}.

Mykola
05 сентября 2021

Подпишитесь на рассылку отзывов о Peugeot Partner пасс.

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Пежо

Отзывы о Пежо Партнер по годам