//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Nissan Rogue 2014

128 тыс.км 12 л / 100 км Поездки в городе
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Газ пропан-бутан / Бензин Двигатель
Полный Привод
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Після дворазового збільшення цін на паливо шукав економічної альтернативу рамному дизельному позашляховику! Спочатку хотів купити Toyota Prius V. Але після тест-драйва зрозумів що на легковик вже не пересяду. Серед паркетників було кілька варіантів гібридних та бензинових з можливістю встановлення газу. Але вибрав Ніссан Рог по кільком причинам: 1. Легко встановлюється газ 4 покоління! 2. Запчастини дешеві і завжди є у наявності великій кількості! 3. Невелика ціна 10500$ за максимальну комплектацію з повним привідом, круговим оглядом, та шкіраним салоном! Бензина у місті витрачала 12 л. Але витрати газу 14 -15л. на 100 км. ! Це гарна 40% економія на пальному і аьтернатива дизельним позашляховикам!
Що сподобалось: 1. М'яка підвіска, зручне керування. 2. Зручні комфортні крісла та продуманий до деталей інтер'ер. 3. Завдяки круговому обзору, стало зручнійше паркуватись! 4.Кнопка для швидкого прискорення на ручці АККП.
Із недоліків 1. Нелінзовані фари, проблему вирішив вставивши світлодіодні лампи ! 2. Погане освітлення багажніка. 3. Погані бокові дзеркала з наближенням, мають мертву зону! 4. Відсутній круїз контроль, навіть в максимальній комплектації.

Віталій
16 сентября 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Nissan Rogue

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Ниссан

Отзывы о Ниссан Рог по годам