дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, управляемость
Дуже хороший і комфортний транспортний засіб, дуже м'яка підвіска як для цього бюджету. Адекватні витрати пального. Комплектація в мене ацента. В общем влаштовує все крім одного. "Світло" просто немає слів. Саме обідно те що його не можна вдосконалити, там стоять рефлекторні фари з lED підсвіткою але воно дуже слабенька. Лампи лед не можна замінити, вони впаяні. Автомобіль суперовий, якщо їздити вдень а не вночі. А оскільки часто подорожуємо і попадаємо в ніч це дуже сумно. Більше 80 не розженеся. Перед цим була Suzu то я там бачив все , де я поставив хороший LED лампочки то я там бачив все. Прикреплю фото але воно ще трохи засвітлює по факту гірше набагато.
дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, шумоизоляция
расход топлива, цена
Володію новим кашиком близько 3 х місяців, до цього був також кашкай попередньої генерації 1.2 МТ. Якщо порівнювати з попереднім кашкаєм то звісно відчувається що авто побудовано на новій платформі. Двигун 1.3 в поєднанні з електродвигуном дуже потужний , варіатор працює також класно, якісні матеріали в салоні, підігрів керма та ін. додають комфорту. Цей кашкай став м'якше їхати , більше місця в салоні , трохи покращили шумку. Єдиний мінус це поки що по місту високий розхід палива 12-13 але це якщо в режимі спорт чи стандарт , якщо в економ режимі 7-8 літрів, є перемикач на 3 режими спорт,стандарт та еко. Загалом авто задоволений
дизайн кузова, динамика, качество сборки, коробка передач, управляемость
дизайн кузова, качество материалов, качество сборки, объем багажника, простор салона, расход топлива, цена
дорожный просвет, коробка передач
Норм машина, економная относительно, в салоне чувствуется качество материалов, все маленькое и приятное, дизайн дорогой, с далека и не отлечишь от лексуса. Но вот минус - коробка, не хотелось бы попасть тем самым счастливчиком который будет ее ремонтировать, вариаторы примхливые, с места не газуй, масло меняй часто, по бездорожью не не "дергай", как я читал ресурс 250к, а там от многого зависит, а вот ремонт не дешовй на 2+к $ попасть не хотелось бы, но я отездил 20к до 250 и даже под капот не заглядывал толком, масла пару раз менял, первая машина без единого моего ремонта, только мелочные расходники, запчастей тоже вроде хватает, из везут сюда как игрушки с Китая валом