//заглушка фото
Як віддалено перевірити авто на СТО?

Рус Укр

Отзыв Kia Stonic 2019

20 тыс.км 6.5 л / 100 км Путешествия
Внедорожник / Кроссовер Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
1-2 года Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена

динамика, качество материалов, шумоизоляция

Отзыв

Моя перша машина, тому немає з чим порівнювати, але задоволена нею, адже це кращий вибір серед конкурентів в цій ціні. Чистокровний кореєць, має гарний сучасний дизайн без зайвих наворотів, безліч допоміжних опцій для комфорту водія, камера заднього виду. Реальний розхід на рідній гумі 205/55/r17: +-5-6л по трасі, 6.5-7 в змішаному циклі, по місту 8-10. По ямах, гравію також часто доводиться їздити - все влаштовує, через випираючі люки легко проходить. Хороша керованість, на поворотах не заносить, коробка плавно перемикає передачі на низьких оборотах, на вищих та на обгоні, на жаль, думає 1-2с. Місця в салоні достатньо як ззаду так і спереду, багажника вистачає для поїздок за покупками, розглядала також Джип Ренегейт - там було трохи менше місця і комфорту за цю ціну, хоча звісно краща динаміка.
Хотілося б хоча б опційного шкіряного салону, бо матеріали сидінь дуже швидко сіріють, хоч виправила це модельними чехлами, а також кращої шумоізоляції і не 100% пластику в салоні, але на все своя ціна. Для міста та поїздок за покупками чи на природу ця машина чудова, адже легко поміщається на вузьких парковках, вуличках і не боїться бездоріжжя.

Olenka Kushnir
22 сентября 2022

Подпишитесь на рассылку отзывов о Kia Stonic

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях КИА

Отзывы о КИА Стоник по годам