//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Kia Sportage 2018

Внедорожник / Кроссовер Кузов
Дизель Двигатель
Привод
Ручная / Механика Коробка передач
115 л.с. Мощность двигателя
1.6 (л) Объем двигателя
Оценка авто
Хорошо
3.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    1
  • Комфорт
    4
  • Цена
    4
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, простор салона, расход топлива, тормоза, управляемость, цена

объем багажника, стоимость обслуживания, шумоизоляция

Отзыв

Доброго дня, власники гарного автомобіля кіа спортейдж. Авто супер, якщо не вимагати від нього літати в космос. ...Але..., є одне вбивче але... Маю турбодизельний 1,6/6МТ, 2018 року. На 342 км пробігу, на п\'ятий день користування, 20 січня 2019, в неділю довго намагався запустити двигун. Марно! Абсолютно марно. 6 годин витратив на транспортування автомобіля евакуатором на сервіс і на зворотній шлях маршрутками додому. Із цього добре лиш те, що не завівся авто в подвір\'ї будинку. А якщо це буде чисте поле, пасажири, діти? Цього, 2019 року ще буде зима, буде мороз. В жодного із власників спортейджів 2018 року немає гарантії безпеки у зв\'язку із такою вадою цього автомобіля: відмова двигуна запуститися в мороз. Це не проблема покупців, це не є проблема неправильної експлуатації. Включайтеся. Просто надайте інформацію про випадки, документи, якщо оформлено. Оформляйте факти виклику кіа асістанса, акти виконаних робіт евакуатором, автосервісом. Прошу зв\'язатися по телефонах всіх тих, у кого була, а точніше Є, подібна проблема: нуль шість сім шість сім три шість вісім три п\'ять. Пишіть у вайбер на цей номер. Набирайте. На http://kia-club.com.ua/ маю нік SERGDO.

Сергій Д
01 февраля 2019

Подпишитесь на рассылку отзывов о Kia Sportage

Комментарии (1)
avatar
Андрій | 03 марта 2019 г., 22:52
Привіт всім. Kia Sportage 2018 1.6 CRDi Замерзла вода в інтркулері. 510 км пробігу. Це повна жопа. Мене вдруге заберає евакуатор. В салоні нічого неможуть запропонувати. Є слухи що треба відкликати дизеля 1.6 та міняти радіатори що продукують воду))))

Ваше имя:

Отзывы о моделях КИА

Отзывы о КИА Спортейдж по годам