//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв Kia Clarus 1998

300 тыс.км 10 л / 100 км Поездки в городе
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
3-5 лет Время владения
Оценка авто
Отлично
5.0
  • Управление
    5
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    5
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена, шумоизоляция

Отзыв

Доброго дня! Володію авто KIA CLARUS 1998-р 4 роки. Купляв це авто під ремонт, за ціною іржавого ланоса. Дуже надійний двигун системи EFI 2,0 літра 136-л.с., технології Ford та Mazda, як у джипа Kia sporteg при вазі 1190-кг, кондиціонер, довга колісна база, клас D: місця багато і переднім і заднім пасажирам, мій зріст 2-метри, позаду без проблем сиділа людина такого ж зросту. Гарна аеродинаміка, на трасах навіть при швидкості 200-км/год, авто дуже слухняне і кероване, запас потужності вистачає їхати ще швидше, але якість доріг поки не дозволяє. Стосовно обслуговування авто за 4 роки експлуатації я зрозумів що авто варто кожної вкладеної в неї копійки, купляв тільки оригінальні запчастини - ціна повного компл.прокладок на двигун 1200-грн якість корейська, стійка амортизатора 1000-грн. Дефіциту запчастин немає. Витрати палива 10-л місто, після ремонту двигуна, до ремонту було 12 як по книжці, траса 6,5-7-л/100км.
З недоліків можу вказати на:
Через 22-роки корейське антикорозійне покриття не витримує навантажень нашими соляними ростворами, якими посипають дороги взимку. При купівлі авто зверніть увагу на пороги, та задні арки, мабуть, це "болячка". Більше недоліків немає.
Рекомендую тим хто не хоче витрачати багато коштів на відомі бренди, а отримати авто мінімальна ціна/максимальний комфорт та якість. Забув додати: багажник просто величезний, як для седана, запаска повнорозмірна, газовий балон бублик 55-л.можна ставити, або циліндричної форми на 80-л !!

евгений
23 октября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Kia Clarus

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях КИА

Отзывы о КИА Клаус по годам