//заглушка фото
Хочеш знати все про авто до купівлі?

Рус Укр

Отзыв КамАЗ 53212 1986

999 тыс.км 35 л / 100 км Коммерческие перевозки
Бортовой Кузов
Дизель Двигатель
Задний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
Более 5 лет Время владения
Оценка авто
Хорошо
4.0
  • Управление
    4
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    4
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, коробка передач, простор салона, стоимость обслуживания, управляемость, цена, шумоизоляция

динамика, качество материалов, качество сборки, расход топлива, тормоза

Отзыв

Доброго дня всім хто читає цей пост. Сьогодні хотів би розказати Вам про експлуатацію автомобіля Камаз 53212. Автомобіль був куплений на початку 2004 р. у дуже жахливому стані. Попередній власник їздив на ньому до того моменту, доки це було можливим. Далі вирішив продавати. Бюджет був невеликим, тому зупинилися на цьому варіанті. Близько 6-ти місяців щоденної праці, і автомобіль не впізнати. Поміняно практично все крім редукторів, кабіни, КПП і рами. Двигун, ходова, тяги, проводка, пневматика... Все! Далі почалися трудові будні. От що зразу можна відмітити це величезний вибір запчастин і по низьких цінах, як на розборках, так і в магазині. Але забігаючи наперед, якщо є можливість краще поставити запчастину СССР. Відслужить в рази більше ніж нова з магазину. Перший рік роботи постійно появлялися якісь незначні поламання, які просто починали нервувати. Далі чи то їх стало менше, чи вже просто перестав помічати... Якщо коротко, то машина хоче постійної уваги до неї. Ніби все працює, але руки потрібно замастити. Але що хотіти від машини, якій на даний момент більше 30-ти років?
Масло старався міняти на пробігу 14-16 тис.км. І одразу же паливні фільтра. Раз в місяць потрібно заїжджати на яму і хорошенько все змазувати. Постійною проблемою в мене була пневмо магістраль. Якби добре все не було, нові шланги, трубки, штуцера...Майже постійно хоть трішки, але підшипувало. Гальма, без причепа вони дуже слабкі. Всі колеса гальмують, а машина так неохоче починає зупинятися.
Що можна сказати на завершення... Автомобіль вже застарів, морально і фізично. Але якби там не було, багато екземплярів ще можна зустріти на дорогах. З запчастинами проблем немає. Якщо хтось захоче придбати такий автомобіль, будьте готові до того що там постійно треба щось робити. Хто не боїться замастити руки, має роботу під таку машину, сміливо купуйте. На своїх твердих 4 зірочки машина заслужила!
P.S. Автомобіль вирішили продавати, 2020 р.

Олег
14 февраля 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о КамАЗ 53212

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях KAMAZ

Отзывы о KAMAZ 53212 по годам